Θήβα: Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις κάνει στάση στο Kaffeine – photo, video

Θήβα: Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις κάνει στάση στο Kaffeine

Το πέρασμα του Ράλλυ από τη Θήβα σήμερα 3/11/2023 ήταν ένα συναρπαστικό γεγονός. Η Θήβα, με την πλούσια ιστορία και τον πανέμορφο πολιτισμό της, αντιπροσωπεύει μια σημαντική στάση για τον αγώνα. Το καφέ Kaffein, γίνεται και πάλι ένα σημείο συγκέντρωσης για θεατές και συμμετέχοντες.

Το Kaffein, δεν είναι η πρώτη φορά που “υπάρχει” εκεί… στο σωστό σημείο για να φιλοξενήσει περαστικούς, επισκέπτες, διοργανωτές και συμμετέχοντες μεγάλων διοργανώσεων.

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αυτοκινητοκίνητα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ο επίδοξος αυτός αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων φέρνει στην περιοχή της Αθήνας και των γύρω περιοχών οχήματα από διάφορες εποχές, αναβιώνοντας την παράδοση του Ράλλυ .

Ο αγώνας επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια απουσίας στο διεθνές στερέωμα και αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου περιλάμβανε την Πανηγυρική Εκκίνηση, κάτω από τη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης και εν συνεχεία τα οι αγωνιζόμενοι ρίχτηκαν στη μάχη με το χρόνο στις 4 Ειδικές Διαδρομές της πρώτης ημέρας. Στις 12:18 ξεκίνησε η πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα, στα Σκούρτα (13.02 χλμ.) και ακολούθησε η Θήβα (14.53 χλμ.) στις 13:21 και ο Ελικώνας (8.06 χλμ.) στις 14:44.

Κατά τη στάση του Ράλλυ στη Θήβα, η πόλη αναζωογονείται και γεμίζει ζωή. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα όμορφα αυτοκίνητα, να απολαύσουν την ατμόσφαιρα του αγώνα και να ανταλλάξουν εντυπώσεις με τους οδηγούς. Η πόλη ζωντανεύει με την φανταστική αίσθηση της αυτοκινητοκίνησης και της αγάπης για την ιστορία των αυτοκινήτων.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content