Νέο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στη Θήβα – Εμπειρία, Τεχνογνωσία και Εξειδίκευση !

Καινούργια Αναπνοή στην Πλαστική Χειρουργική στη Θήβα: Ο πλαστικός χειρούργος Ιωάννης Δαγδελένης με νέο ιατρείο και στη Θήβα

Νέα Προσθήκη στον Κλάδο της Πλαστικής Χειρουργικής στη Θήβα: Ο Ιατρός Ιωάννης Δαγδελένης

Ένας έμπειρος και πλήρως διαπιστευμένος πλαστικός χειρουργός έρχεται στη Θήβα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινότητα. Ο Ιατρός Ιωάννης Δαγδελένης, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία από κλινικές στη Μεγάλη Βρετανία, φέρνει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή του στην πλαστική χειρουργική στην περιοχή.

Ο κ. Δαγδελένης εξειδικεύεται σε μια ευρεία γκάμα επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής για ενήλικες και παιδιά. Με ειδίκευση στη θεραπεία δερματικών βλαβών και καρκίνου, καθώς και στην αντιμετώπιση της εγκαυματικής νόσου, τον κ. Δαγδελένη μπορείτε να βασιστείτε για την ποιοτική και συνεπή φροντίδα του δέρματος σας.

Πέρα από την εξειδίκευσή του στις παθήσεις του δέρματος, ο κ. Δαγδελένης παρέχει επίσης υπηρεσίες στην αποκατάσταση και παθήσεις του μαστού καθώς και  σε παθήσεις – τραύματα των άνω άκρων.

Επιπλέον, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αισθητικών πράξεων, είτε επεμβατικών είτε μη επεμβατικών, για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το επιθυμητό σας εμφανισιακό αποτέλεσμα.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή της Θήβας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή  Βοιωτίας και Εύβοιας και αναζητάτε έναν πλαστικό χειρουργό που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τον κ. Δαγδελένη και την ομάδα του.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα παρακάτω στοιχεία:

Ιατρείο Αθήνας: Διεύθυνση: Χατζηκώστα 11, Πλατεία Μαβίλη, ισόγειο, 11521 Τηλέφωνο: 210 6469090 / 6972713480

Ιατρείο Θήβας: Διεύθυνση: Επαμεινώνδα 151, 4ος όροφος, 32200 Κινητό: 6972713480

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για να μάθετε περισσότερα ή για να κλείσετε ραντεβού για μια συνεδρία επισκέψεως με τον κ. Δαγδελένη. Είναι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσει να επιλύσετε τις ανησυχίες σας και να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Περισσότερη ενημέρωση στο id-plasticsurgery.com/

facebook

Instagram: id_plasticsurgery

E mail: [email protected]

Επαμεινώνδα 151,  32200

Σταθερό: 2262029389

Κινητό: 6972713480

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content