Σύλλογος εργαζομένων ΓΝ Λιβαδειάς -αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον τραγικό χαμό των συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και τους συνανθρώπους μας που ακόμα δοκιμάζονται. 

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων, δεν μπορεί να μπαίνει στο «ζύγι». Δεν μπορεί να αποτελεί κανονικότητα ότι με τις πρώτες βροχές θα μετράμε νεκρούς, πλημμυρισμένα σπίτια, κατεστραμμένες καλλιέργειες, πνιγμένα ζώα και υποδομές.

Δεν μένουμε απαθείς! Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στους νομούς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές. Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες για τους κατοίκους αυτών των περιοχών.

Καλούμε τους συναδέλφους μας να ενισχύσουν την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στις πληγείσες περιοχές. Τα σημεία συλλογής είναι: 

  • στα γραφεία του συλλόγου στο Γ.Ν.Λ. στον 2ο όροφο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6948931561 (Κλάδου Ευαγγελία), 6974684239 (Πέππα Σωτηρία), 6974047036 (Τζούβαλη Ζέτα), 6937385840 (Σαράφης Κωνσταντίνος) και 6984240117(Θωμάς Μακρυκώστας)
  • στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 – 14:00, Σάββατο – Κυριακή μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6946933797.

Υπενθυμίζεται ότι τα είδη που θα συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

  • Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακοι
  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμοί
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.ά.), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη
  • Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)
  • Φακοί

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΚΛΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                                                     ΠΕΠΠΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content