ΟΧΕΚ Θήβας: Ακόμα μία φορά “Κανείς Μόνος” – Επίσκεψη του 10ου Νηπιαγωγείου στο Γηροκομείο Θήβας

Το 10ο Νηπιαγωγείο Θήβας, επισκέφθηκε  το γηροκομείο της πόλης, δίνοντας έτσι ένα λαμπερό φως στις ημέρες των ηλικιωμένων τροφίμων του. Πλησιάζοντας οι Άγιες μέρες, οι μικροί μαθητές δεν άφησαν τους ηλικιωμένους να αισθανθούν μόνοι, αλλά τους έκαναν δώρο την αγάπη, το χαμόγελο και τις ευχές τους.

Με μια ανεπανάληπτη γλυκύτητα και τρυφερότητα, τα παιδιά τίμησαν τους ηλικιωμένους με ευχές και δώρα, δείχνοντάς τους ότι η καρδιά τους είναι γεμάτη αγάπη και συμπόνια. Η συνάντηση αυτή έδωσε μια νέα διάσταση στην έννοια της αλληλεγγύης και της φροντίδας, καθιστώντας το γηροκομείο ένα χώρο γεμάτο χαρά και θετική ενέργεια.

Το γηροκομείο “γέμισε” με χαμόγελα, φωνές και κυρίως αγάπη. Οι ηλικιωμένοι έγιναν ξανά παιδιά. Ίσως πέρασαν από μπροστά τους όμορφες δικές τους στιγμές , έγιναν “ένα” με τις αθώες ψυχούλες και στα πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένη η ευτυχία.

Η πρόεδρος του Γηροκομείου, Βάσω Λάσπη, ο διευθυντής Γεώργιος Κιούσης και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τη Διευθύντρια, Ιωάννα Μπουράκη, και τα μικρά πλασματάκια για την επίσκεψη αυτή μοίρασε λαμπάδες στα παιδιά.

Το γηροκομείο της Θήβας, με τους ανθρώπους του, τους φορείς και την κοινότητα που το στηρίζει, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν παραμένει μόνος, ειδικά σε αυτές τις ημέρες αγάπης. Οι υπεύθυνοι του γηροκομείου επίσης εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τα παιδιά, προσφέροντάς τους λαμπάδες ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την αγάπη και τη φροντίδα που επέδειξαν.

Ακολουθούν οι ευχαριστίες της προέδρου, και του Διευθυντή του γηροκομείου

“Το 10 Νηπιαγωγείο Θήβας τίμησε και φέτος το “χωριό” ΟΧΕΚ. Μικροί απίθανοι Άνθρωποι έδωσαν ευχές και δώρα στους δικούς μας Ανθρώπους προσφέροντας τους επίσης απλόχερα,Αγάπη και Χαμόγελα.!!! Η πρόεδρος Βάσω Λασπη, διευθυντής Γεώργιος Κιούσης και το ΔΣ ευχαριστεί την Διευθύντρια Ιωάννα Μπουρακη για την επίσκεψη αυτή και σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε και για εκδρομή στον προαύλιο χώρο μας.!!!!!!”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content