Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς: “Ψευδές δημοσίευμα ΣΥΡΙΖΑ”

Με μεγάλη έκπληξη αντικρίσαμε σήμερα το πρωί ανάρτηση του Αρβανίτη Κ., εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αναπαρήγαγε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, ότι κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του, επισκέφτηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Δεν φτάνει που ενώ μας ζητήθηκε συνάντηση από το συντονιστή ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, Τσαρουχά Γ., την οποία και αποδεχτήκαμε,  για την Πέμπτη 25/4/2024, ώρα 2.00΄το μεσημέρι, στα πλαίσια των επισκέψεων σε διάφορους Φορείς της πόλης μας,

μετά από αναμονή 1 ώρας και πλέον, οι ίδιοι ακύρωσαν τη συνάντηση με την αιτιολογία ότι δεν προλάβαιναν, ενώ σήμερα  «διαφημίζουν» την ανύπαρκτη συνάντησή μας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας τους στην πόλη μας.

Ευγενική Υπενθύμιση:

Τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Λιβαδειάς  είναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τις εργασίες τους για να εκθέσουν στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα των εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός και δηλώνουμε  πως δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χρησιμοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τις προεκλογικές του φιέστες.

Επισυνάπτεται η δημοσίευση του ΣΥΡΙΖΑ

 

                                               Για       το       Δ.Σ.

                                         

              Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

    ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content