Η Επίσκεψη του Θηβαίου λογιστή, Γιώργου Κιούση, στην EPSILON NET: Ένας Κόσμος Νέων Επαγγελματικών Προκλήσεων

Η Επίσκεψη του Κυρίου Γιώργου Κιούση στην EPSILON NET: Ένας Κόσμος Νέων Επαγγελματικών Προκλήσεων

Η  EPSILON NET στη Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε έναν εξαιρετικό επαγγελματία, τον κύριο Γιώργο Κιούση, έναν από τους πρωτοπόρους λογιστές της Βοιωτίας και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κύριος Κιούσης μας παρουσίασε τις εντυπώσεις και τις σκέψεις του για το μέλλον της επαγγελματικής διαχείρισης και της λογιστικής.

Όπως ανέφερε ο κύριος Κιούσης, η επίσκεψή του στην EPSILON NET τον έφερε αντιμέτωπο με ανθρώπους καταπληκτικής επαγγελματικής αρτιότητας και ηθικής. Συζητήσεις για τη λογιστική διαχείριση, τη μισθοδοσία, τη ψηφιακή κάρτα και τα προγράμματα Smart κατέληξαν σε συμπεράσματα που αντικατοπτρίζουν τη σημαντική αλλαγή που βιώνει ο χώρος αυτός.

Η λογιστική άλλαξε“, ανέφερε ο κύριος Κιούσης, “και το μέλλον ΔΕΝ περιμένει αναχρονιστικές τακτικές και ανθρώπους.” Αυτή η δήλωση αναδεικνύει την ανάγκη για προσαρμογή στα νέα σύγχρονα μοντέλα διαχείρισης και τεχνολογίας. Το παραδοσιακό πλαίσιο δεν είναι πλέον επαρκές. Είναι καιρός να υιοθετήσουμε νέες πρακτικές και να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού κόσμου.

Συνεχίζοντας, ο κύριος Κιούσης επεσήμανε ότι στον τομέα αυτόν πλέον δεν χωράει η ημιμάθεια. Η αντιμετώπιση της λογιστικής και διαχείρισης απαιτεί πλήρη κατανόηση και εξειδίκευση. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να διατηρήσουμε ένα σταθερό βήμα με τις συνεχείς εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο και τις νέες νομοθετικές απαιτήσεις.

Κλείνοντας την επίσκεψή του, ο κύριος Κιούσης επεσήμανε ότι το αντικείμενο αυτό πρέπει να κατακτηθεί. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά με τη σωστή προσέγγιση και τη δέσμευση στην εξέλιξη, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα μέλλον όπου η επαγγελματική διαχείριση θα αποτελεί πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για κάθε επιχείρηση.

Συνοψίζοντας, η επίσκεψη του κυρίου Γιώργου Κιούση στην EPSILON NET αποτελεί μια υπενθύμιση της ανάγκης για συνεχή εκπαίδευση, καινοτομία και προσαρμογή στις νέες πραγματικότητες του επαγγελματικού κόσμου. Με την επιμονή και τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις του αύριο.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content