Εργατικό Κέντρο Θήβας: Νέα διαμαρτυρία στην Αθήνα για τη Λάρκο

  • ΛΑΡΚΟ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΗ 2024.
  • ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

Πριν 4 χρόνια η Κυβέρνηση της Ν.Δ, με το πρόσχημα της  οικονομικής εξυγίανσης οδήγησε την ΛΑΡΚΟ με νόμο, σε ειδική εκκαθάριση. Σύσσωμη τότε η αντιπολίτευση, οι εργαζόμενοι και οι τοπικές κοινωνίες κατήγγειλαν αυτό το σχεδιασμό ως αδιέξοδο και καταστροφικό.

Σήμερα και μετά από 4 ολόκληρα χρόνια τα αποτελέσματα είναι τραγικά και αναδεικνύεται η Κυβερνητική αποτυχία και οι εγκληματικές ευθύνες της για μια από τις μεγαλύτερες μεταλλευτικές εταιρίες όχι μόνο της Χώρας αλλά και παγκόσμια, η οποία αφού απαξιώθηκε παντελώς, σταμάτησε την παραγωγική δραστηριότητα παρότι οι τιμές του Νικελίου έχουν σταθεροποιηθεί στις υψηλότερες όλων των εποχών, λοιδορήθηκαν οι εργαζόμενοι της και αφού ξόδεψε πάνω από 100 εκ. €  μόνο από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, η ΛΑΡΚΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ, σε λίγες μέρες οδηγείται σε οριστικό κλείσιμο, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα ανεργίας και ολόκληρες περιοχές σε 5 νομούς της Χώρας μας σε μαρασμό.

Για όλα τα παραπάνω οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και φορείς των τοπικών κοινωνιών, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 17:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις τον δίκαιο και τίμιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ καλεί όλους τους εργαζόμενους την περιοχής να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορείο στην Αθήνα να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου στα τηλέφωνα 22620-29694 & 6978-112231.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 

ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-3-2024 ΑΠΟ ΚΤΕΛ ΘΗΒΑΣ ΩΡΑ 13:45 Μ.Μ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 14:30 Μ.Μ.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content