Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στον «Γύρο Καδμείας 2023» – Δήλωση Δημάρχου – ΔΤ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε επιτυχώς για ακόμη μια χρονιά ο καθιερωμένος πλέον Εορταστικός Αγώνας Δρόμου «Γύρος Καδμείας 2023» τον οποίο διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθονοδρόμων (Σ.Δ.Υ.Μ.) Θήβας.

Με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα της 31η Δεκεμβρίου, οι δρομείς έτρεξαν την προσδιορισμένη διαδρομή και παρότι ο αγώνας έχει συμβολικό και όχι ανταγωνιστικό χαρακτήρα νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Γκόρτζης ο οποίος είχε κερδίσει και πέρυσι αλλά και η Στεφανία Μπενάκη η οποία πέρυσι είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Νωρίτερα διεξήχθη και ο παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων, στον οποίο έλαβαν μέρος αγόρια και κορίτσια δημοτικού με αφετηρία το Βιοκληματικό Πάρκο Χρυσορροά και ο τερματισμός έγινε στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας όπου απονεμήθηκαν τελικά και τα βραβεία.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν ως βραβείο – αναμνηστικό μια ξύλινη πλακέτα που εικονίζει γυναικεία ειδώλια της  αρχαιότητας ενώ οι μικροί δρομείς έλαβαν ένα ξύλινο Άγιο Βασίλη – Δρομέα.

Ο “Γύρος της Καδμείας” έχει καθιερωθεί διαχρονικά ως μια γιορτή αθλητισμού, χαράς και συμμετοχικότητας. Ευχόμαστε του χρόνου να κόψουμε όλοι μαζί την κορδέλα για τη νέα αφετηρία!

  Καλή και τυχερή χρονιά σε όλες και όλους!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related posts

Ο ποδηλατικός γύρος Ελλάδας περνάει από τη Θήβα

Θήβα: ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας-Διαδρομή και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Παράκληση για τους μαθητές και τον αγώνα τους στις εξετάσεις στη Μεγάλη Παναγία Θηβών – ΙΝ Αγίου Δημητρίου: