Τι είπε ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων για τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο τραυματισμός του Δημάρχου στα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες 14 Νοεμβρίου και τι είπε στο in.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιών μίλησε στο in για τον τραυματισμό του στα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στην Αλίαρτο με αφορμή το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε με θύμα έναν ανήλικο Ρομά.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Έχω τέσσερα ράμματα πάνω και δίπλα από το μάτι, το οποίο παραλίγο να το χάσω. Είχαν καταλάβει το οδόστρωμα της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας που διέρχεται μέσα από την Αλίαρτο, στραγγαλίζοντας την πόλη και κόβοντας τη Βοιωτία στα δύο.

Ετοιμαζόταν να ανάψουν φωτιά ακριβώς μπροστά σε πρατήριο καυσίμων, από το οποίο απαλλοτριώνανε τα λάστιχα που έκαιγαν. Δεν υπήρχε κανένας να τους εμποδίσει και πήγα στο σημείο προκειμένου να τους μιλήσω.

Αρκετοί που είναι από εδώ και με γνωρίζουν άκουσαν και μετακινήθηκαν αρκετά μέτρα από το πρατήριο. Υπήρχαν όμως και «εξωτερικές δυνάμεις», από άλλες περιοχές που δε γνωριζόμαστε οι οποίοι ήταν πολύ επιθετικοί.

Εκεί έγινε το επεισόδιο, με σπρωξίματα και βρισιές και ένα μπουκάλι που με χτύπησαν στο κεφάλι. έχασα πολύ αίμα και σε ημιλυπόθυμη κατάσταση με έβγαλαν κάποιοι έξω και με πήγαν στο Κέντρο Υγείας.

Οι άνθρωποι αυτοί υποκινούνται και εργαλιοποιούν ένα τραγικό συμβάν, με νεκρό παιδί που δεν το γνωρίζουν καν, όπως λανθασμένα γράφεται. Από τον πατέρα του, που έχει πεθάνει, έχει καταγωγή τέτοια, αλλά καμία σχέση μαζί τους.

«Οικογένεια πλήρως ενταγμένη»

Η οικογένεια είναι πλήρως ενταγμένη, δεν έμεναν ποτέ σε καταυλισμούς, δουλεύουν, πάνε σχολείο και είναι κοινωνικοποιημένοι όπως εμείς οι υπόλοιποι.

Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η στόχευση δεν είναι η δικαίωση της μνήμης του παιδιού, αλλά κάτι άλλο. Η αστυνομία είναι απούσα, υπό την έννοια ότι δεν επεμβαίνει παρόλο που οι καταστροφές γίνονται μπροστά της.

Προφανώς υπάρχουν εντολές μη επέμβασης για να εκτονωθεί η κατάσταση, αλλά αυτή η συμπεριφορά οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα επόμενα, χειρότερα, επεισόδια, γιατί ο χώρος που καταλαμβάνουν αυτοί, δεν εκλαμβάνεται ως παραχώρηση της συντεταγμένης πολιτείας, προκειμένου να υπάρχει » κοινωνική ειρήνη», αλλά τον θεωρούν λάφυρο και συνεχίζουν για τα επόμενα.

Επίσης, χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, είμαστε προ των πυλών να δούμε περιστατικά αυτοδικίας, από νομοταγείς πολίτες που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται. Ζούμε πάντως την απόλυτη κατάλυση κάθε έννομης τάξης. Η Δημοκρατία μας απέτυχε οικτρά».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content