Βοιωτία: «Σήκωσαν» ολόκληρο παντοπωλείο – Άρπαξαν λάδια, σοκολάτες, τσιγάρα…χρήματα

Βοιωτία: «Σήκωσαν» ολόκληρο παντοπωλείο – Άρπαξαν λάδια, σοκολάτες, τσιγάρα…χρήματα

Μια απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε παντοπωλείο στο χωριό Άρμα της Βοιωτίας, επί τη οδού 25ης Μαρτίου. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε αυτό και έκλεψαν ότι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην ιδιοκτήτριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες που φέρεται να γνώριζαν καλά το μέρος, αφού αποκόλλησαν υαλοπίνακα του καταστήματος εισέβαλαν σ’ αυτό και έκλεψαν 900 πακέτα τσιγάρα, 200 συσκευασίες καπνού διάφορων μαρκών, 50 μπουκάλια ελαιολάδου του ενός λίτρου, πέντε κιβώτια ενεργειακού ποτού συγκεκριμένης μάρκας, 100 σοκολάτες, καθώς και 30 συσκευασίες με ηλιέλαιο των πέντε λίτρων.

Άρπαξαν και μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο

Ωστόσο δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, αφού οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν και το ταμείο της επιχείρησης που μέσα περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ.

Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Αυτήν την στιγμή οι έρευνες των Αρχών για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

iefimerida.gr

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr