Εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας

Όπως κ΄θαε χρόνο έτσι και φέτος το γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας πραγματοποίησε Θεία Λειτουργία στο Ναό του Ιδρύματος  από τον πατέρο Νικόδημο Κάστιζα.

Ο Διευθυντής του γηροκομείου και η Διευθύντρια ευχαριστούν για ακόμα μία φορά όσους συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση του γηροκομείου. Η κάθε εκδήλωση είναι διαφορετική , είναι ιδιαίτερη δίνοντας ξεχωριστή χαρά στους ηλικιωμένους. Και θα το αναφέρουμε ξανά!  Η τρίτη ηλικία για τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Θήβας, δεν είναι ποτέ μόνη, σε γιορτές, σε εκδηλώσεις… έχει τους ανθρώπους της, την κ. Λάσπη, τον κ. Κιούση όπου με την αγάπη και την μεγαλοψυχία τους στέκονται δίπλα στους ανθρώπους αυτούς που τους έχουν τόση ανάγκη.

Πολλά συγχαρητήρια και από εμάς

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γηροκομείου:

“Την πρώτη Παρασκευή μετά το Πάσχα, γιορτάζει η Εκκλησία μας την Ζωοδόχο Πηγή.

Η εορτή είναι αφιερωμένη ουσιαστικά στην Υπεραγία Θεοτόκο, η οποία, ενώ είναι δημιούργημα του Θεού, όπως όλοι οι άνθρωποι, εντούτοις κυοφόρησε υπερφυσικά και συνέβαλε με την υπακοή της στο θέλημα Του, στην ενανθρώπηση του Υιού του Θεού. Γέννησε τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, τη ζωή και την ανάσταση της ανθρωπότητας, τον ελευθερωτή των ανθρώπων από τα πάθη.

Συνεχίζοντας την παράδοση του το Γηροκομείου μας , πραγματοποίησε την καθιερωμένη Λειτουργία στο Ναό του Γηροκομείο Ο.Χ.Ε.Κ, από τον πατέρα Νικόδημο Καστιζα και παρουσία των φιλοξενούμενων μας, του προσωπικού ,της προέδρου και του ΔΣ και πολιτών της πόλης μας . Ξεχωριστή παρουσία προς τιμήν τους , κύριες προγηουμενου ΔΣ, που πάντα τιμούν με την παρουσία τους το Ίδρυμα μας .”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content