Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας νομού Βοιωτίας, Πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Πούλος και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, Αντιπύραρχος κ. Χρυσοβαλάντης Ζαμπέτογλου στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με φορείς του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Καραμάνης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχήθηκε στον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Ζαμπέτογλου καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, ενώ και οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ευχήθηκαν στον Δήμαρχο υγεία και καλή θητεία.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίσθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάπτυξη σχεδίων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και προγραμματίστηκε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την εκπόνηση Σχεδίου Ζωνών Αντιπυρικής Προστασίας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content