Συμπαράσταση Εργατικού Κέντρου Θήβας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ 

Δευτέρα 11 Δεκέμβρη

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Κυριακή 17 Δεκέμβρη:  

 Σύσκεψη – Συλλαλητήριο στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην ΛΑΡΥΜΝΑ.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μετά από ένα 4ετή σκληρό και τιτάνιο αγώνα προκειμένου να σώσουν το μεροκάματο και τα δικαιώματά τους, για να μην μαραζώσει ο τόπος τους  από την εγκληματικά καταστροφική πολιτική απαξίωσης και ξεπουλήματος της ΛΑΡΚΟ και του ορυκτού πλούτου της Χώρας και μη αντέχοντας άλλο τον Κυβερνητικό εμπαιγμό για την αγωνία τους αν  εντός ολίγων ημερών θα βρεθούν όλοι τους στο ταμείο ανεργίας, αποφάσισαν:

  1. Προκήρυξη στάσης εργασίας 10:00 – 18:00 για την Δευτέρα 11 Δεκέμβρη 2023 και την ίδια μέρα κάθοδο των εργαζομένων με λεωφορεία στην Αθήνα για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 12.00 μμ γιατί η Κυβέρνηση αθέτησε την δέσμευσή της για ενημέρωση, εμπαίζοντας  με το πιο απαξιωτικό τρόπο, την αγωνία των εργαζομένων για την συνέχιση του μεροκάματου, το μέλλον της ΛΑΡΚΟ και του τόπου τους. 
  1. Σύσκεψη – Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία των εργαζομένων, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού ΛΑΡΚΟ στην ΛΑΡΥΜΝΑ στις 10.30 πμ, με περιεχόμενο την  κλιμάκωση του αγώνα για την συντήρηση και επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των δικαιωμάτων και  την καταβολή του κλεμμένου μόχθου τους, αλλά και τον συντονισμό  κοινού αγώνα με τα δίκαια αιτήματα των άλλων εργαζομένων, αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών της περιοχής μας.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας όπως και όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στηρίζει και συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στις παραπάνω κινητοποιήσεις και καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να πράξουν το ίδιο.

Για όσους εργαζόμενους επιθυμούν να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορείο για την παράσταση διαμαρτυρίας  στην Αθήνα (11.12.23)  να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Εργατικού μας Κέντρου στο τηλ. 22620-29694.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content