Ραγδαίες εξελίξεις στην Αράχωβα: Προχωρούν σε εκταφή του χάσκι

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αράχωβα: Προχωρούν σε εκταφή του χάσκι

Κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής στην Αράχωβα ζήτησε την εκταφή του χάσκι καθώς η κτηνιατρική έκθεση δεν φαίνεται να ρίχνει φως στην έρευνα.

Ως εξόχως σοβαρή ερευνάται από την Αστυνομία η υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, η οποία εξετάζει προσεκτικά όλο το υλικό που έχει στα χέρια της, με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, μετέβη στην Αράχωβα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με ανθρωποκτονίες προκειμένου να ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση.

Παράλληλα  ο κηδεμόνας του Όλιβερ το απόγευμα κλήθηκε και πάλι στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «αν ακούγεται κάτι για εμένα δεν ισχύει τίποτα» ενώ δεν γνώριζε γιατί τον κάλεσαν και πάλι στην Αστυνομία.

Όπως λέει έχει δώσει όλα τα στοιχεία, δεν έχει να φοβηθεί για κάτι και κάνει αγώνα για να βρεθεί ο δράστης για την κακοποίηση του σκύλου του.

Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει αποφασιστεί να γίνει η εκταφή του σκύλου και να μεταφερθεί στο πανεπιστήμιο Αθηνών για λεπτομερή εξέταση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο ζώο.

Ήδη αναμένεται να βρεθεί το σημείο ταφής του σκύλου έτσι ώστε να γίνει εκταφή του.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content