Οι αγρότες της Θήβας στο Σύνταγμα: Βίντεο και Φώτο

Οι αγρότες της Θήβας έδειξαν τη δυναμική τους παρουσία στο Σύνταγμα, συμμετέχοντας ενεργά σε μια διαμαρτυρία που εκφράζει τις ανησυχίες και τα αιτήματά τους. Από νωρίς  της 20ης Φεβρουαρίου, οι αγρότες ξεκίνησαν από την Θήβα και φτάνοντας στο Σύνταγμα, συνένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλους αγρότες από όλη την Ελλάδα.

Με συνθήματα και πανό, οι αγρότες επιχείρησαν να διαδώσουν το μήνυμά τους, προβάλλοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γεωργικές κοινότητες. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ακούστηκε η  φωνής τους και η προσέλκυση προσοχής προς τις ανησυχίες τους από την κοινή γνώμη και τους αρμόδιους φορείς.

Η συμμετοχή των αγροτών από τη Θήβα σε αυτό το συλλαλητήριο αποτελεί ένδειξη της αλληλεγγύης και της ενότητας της αγροτικής κοινότητας σε επίπονες στιγμές και εν μέσω προκλήσεων που επηρεάζουν τον τομέα της γεωργίας.

Ακολουθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ από τους αγρότες μας για το e-sterea

 

Όλη η Ελλάδα, όλη η Βοιωτία, η Θήβα με τους αγρότες σήμερα εξέφρασαν  την αντίδρασή τους έναντι των μέτρων , των  πολιτικών αποφάσεων των εξελίξεων και των αδικιών  που θεωρούν ότι επηρεάζεται αρνητικά η επιβίωσή τους

 

 

 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content