Λάμπρος Σκάρλας: Στις 25 Ιουνίου δυναμώνουμε και άλλο την παράταξή μας – Δείτε γιατί πρέπει να γίνει αυτό!

Διαβάζουμε στην Καθημερινή https://www.kathimerini.gr/…/giannis-stoyrnaras-stin-k…/

Οι υποδείξεις του Κεντρικού Τραπεζίτη προς τη νέα κυβέρνηση είναι η εξειδίκευση του “στενού δημοσιονομικού ελέγχου” που ανακοίνωσε την Τετάρτη η Κομισιόν για την Ελλάδα. Θα αναγκαστεί να προχωρήσει η Ελλάδα στον τερματισμό των μέτρων ενεργειακής στήριξης, θα μπει όριο 2,6% στην αύξηση των πρωτογενών δαπανών, θα δοθεί τέλος στα σενάρια επαναφοράς των τριετιών αλλά και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, αφού το 2024 μπαίνει τέλος στη “ρήτρα διαφυγής” που είχε επιτρέψει η Κομισιόν λόγω της πανδημίας.

Επίσης,

Υποδεικνύει μέτρα αντιμετώπισης της «μικρής συμμετοχής γυναικών και νέων στην αγορά εργασίας». Καταλαβαίνουμε νέες στρατιές ευέλικτων εργαζόμενων, με ωράρια-λάστιχο και μισθούς κατώτατους

Ζητά να σταματήσουν οι «ολιγοπωλιακές συνθήκες σε συγκεκριμένες αγορές αγαθών και υπηρεσιών». Εμμέσως δηλαδή ζητά τα δημόσια αγαθά να εμπορευματοποιηθούν.

Ως ανάχωμα στις πολιτικές αυτές προβάλλουμε το ΠΑΣΟΚ για να αποφύγουμε τον κοινωνικό μεσαίωνα και να απαιτήσουμε ισορροπημένο κοινωνικό συμβόλαιο με παρόντες του πολίτες κάθε κοινωνικού στρώματος!

Στις 25 Ιουνίου δυναμώνουμε και άλλο #mazi με τον Νίκος Ανδρουλάκης και την παράταξή μας σε ρόλο σοβαρής αντιπολίτευσης.

Με εκτίμηση,

Δρ. Σκαρλας Λαμπρος, υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Related posts

Εκλογές ΚΕΔΕ: Σάρωσε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος

Εκλογές ΚΕΔΕ: Ισχυρή επικράτηση του Λάζαρου Κυρίζογλου απέναντι στον Χάρη Δούκα

Δήμος Θηβαίων: Όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών από το πρωτοδικείο