Κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Θήβας – βίντεο

Σήμερα 14/1 και ημέρα Κυριακή τα ΚΑΠΗ Θήβας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο κοσμικό κέντρο Τζάκι

 

Το Κέντρο Ανοιχτής Προσπέλασης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην Θήβα γιορτάζει με έναν μοναδικό τρόπο κάθε χρόνο, την κοπή της πίτας. Φέτος, το γεγονός πραγματοποιήθηκε με ενθουσιασμό, ζωντάνια και μεγάλη συμμετοχή από την τοπική κοινότητα. Ο Δήμαρχος της Θήβας, αντιδήμαρχοι, σύλλογοι γυναικών και πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και μέλη γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας

Το ΚΑΠΗ Θήβας είναι γνωστό για την ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρει στους ηλικιωμένους, σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων,  δημιουργώντας έναν χώρο εναρμόνισης και κοινωνικής σύνδεσης. Η κοπή της πίτας στο κέντρο τζάκι έγινε ένα ακόμη επιτυχημένο γεγονός που έσπειρε χαρά και αισιοδοξία στην κοινότητα.

Με πλούσιο κοινό που απαρτίζεται από μέλη του ΚΑΠΗ, τους φίλους τους και νέους  η εκδήλωση ξεκίνησε με την κλασική τελετή κοπής της πίτας. Η παράδοση αυτή ενισχύει τον δεσμό και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, ενισχύοντας το αίσθημα κοινότητας.

Ο χώρος και η ατμόσφαιρα γέμισε με τον ήχο των τραγουδιών που ερμήνευσαν η χορωδία και  οι ίδιοι οι επισκέπτες. Η μουσική έδωσε έναν ρυθμό στην εκδήλωση, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Η χαρά και η ενέργεια που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των παρευρισκομένων αποτελούν τον καθρέφτη του θετικού πνεύματος που διακρίνει το ΚΑΠΗ Θήβας.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αντανακλά την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των μελών του ΚΑΠΗ για την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της δραστηριοποίησης των ηλικιωμένων στην κοινότητα. Με αυτό τον τρόπο, το ΚΑΠΗ Θήβας συνεχίζει να είναι ένα κέντρο που προωθεί την ενεργή γήρανση και τη θετική ζωή για τους κατοίκους της Θήβας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content