Η «One day» σειρά του Netflix που αποθεώθηκε με γυρίσματα στην όμορφη Πάρο!!!

Η «One day» σειρά του Netflix που αποθεώθηκε. 

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο τους συνδρομητές του Netflix όσο και τους κριτικούς. Μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκαν και στην Πάρο προσφέροντας προβολή και διεθνή αναγνώριση στο πανέμορφο νησί. Tα γυρίσματα στο νησί πραγματοποιήθηκαν από 24 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου του 2022 στην παραλία Santa Maria και στο γραφικό χωριό των Λευκών, όπου και δείπνησαν οι πρωταγωνιστές στο «Λευκιανό» εστιατόριο. Οι σκηνές από το νησί της Πάρου βρίσκονται στο 4ο επεισόδιο του σίριαλ.

«One Day»: Η σύνοψη του Netflix

Το «One Day» (Μία Ημέρα) αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το «One Day» (Μία Ημέρα) είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.

 

Σκηνές από τα γυρίσματα

Πάρος: Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκαν τα σοκάκια των Λευκών (φώτο+βίντεο)

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content