Η Google Translate και οι αστυνομικοί την έσωσαν από τον σύζυγό της

Με νοήματα και με τη χρήση της Google Translate, μία γυναίκα από την Αλβανία κατάφερε να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς ότι την κυνηγά ο σύζυγός της και ο αδελφός του.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, τη γυναίκα, 39 ετών, που ήταν μαζί με το ανήλικο παιδί της, 12 ετών, κυνηγούσαν ο 43χρονος άντρας της, επίσης από την Αλβανία, με τον 46χρονο αδελφό του και προσπαθούσαν με τη βία να τους επιβιβάσουν στο αυτοκίνητο.

Τελικά, οι δύο άντρες συνελήφθησαν.

Το περιστατικό έγινε στον Πλατανιά Χανίων την Πέμπτη και όσα έγιναν περιγράφει, σε ανάρτησή του, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, κ. Στέλιος Σεληνιωτάκης.

«Άλλη μια βάρδια τελείωσε και σήμερα πριν από λίγο…άλλη μια βάρδια που ήρθε για να μου υπενθυμίσει γιατί αγαπάω αυτή τη δουλειά! Συγχαρητήρια στους μπαρήδες μου, που με την παρατηρητικότητά μας σήμερα το απόγευμα, εξιχνιάσαμε αδίκημα ενδοοικογενειακής βίας εν τω πράττεσθαι. Συγκεκριμένα σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, περιπολώντας με την ομάδα μου, εντοπίσαμε ένα όχημα να κινείται ύποπτα και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε.

Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταματούσε. Μετά από μερικά μέτρα με τα 2 περιπολικά μας οχήματα ακινητοποιήσαμε το ανωτέρω ύποπτο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαιναν μια τριμελή οικογένεια αλλοδαπών και ένας ακόμα συγγενής τους.

Τη στιγμή εκείνη η γυναίκα μας έδειξε με νοήματα, αλλά και με χρήση Google μετάφρασης από εμάς καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι 2 αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συγκεκριμένα στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας από την εξαίρετη Διοικητή Eleni Viglaki.

Η παθούσα και το μικρό παιδάκι μας ευχαρίστησαν θερμά, καθώς βρεθήκαμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, ενώ η ίδια όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η σημερινή της δοκιμασία».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content