Γιώργος Κιούσης: “Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, αυτό ήταν μόνο η αρχή”

Ο Γεώργιος Κιούσης, διευθυντής του παλιού γηροκομείου Θήβας ΟΚΕΧ, ένας άνθρωπος που πρώτη φορά μπήκε στο χώρο της πολιτικής, ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά την λέξη “προσφέρω” στην κοινωνία που ζω, ένας άνθρωπος που την έχει κάνει πράξη. Ευχαριστεί τον κόσμο για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που του έδειξε και στέλνει ένα μετεκλογικό μήνυμα σε όσους τον στήριξαν και όχι μόνο. Ένα μήνυμα που δείχνει ότι ο Γιώργος ήρθε για να μείνει:

“Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς εσάς όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά την πρόσφατη περιφερειακή εκλογική εκστρατεία. Η εμπειρία αυτή ήταν πολύτιμη για μένα.”Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς εσάς όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά την πρόσφατη περιφερειακή εκλογική εκστρατεία. Η εμπειρία αυτή ήταν πολύτιμη για μένα.

Για πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και να μπω στον πολιτικό χώρο. Η υποστήριξή σας με έκανε να νιώσω την θερμή αγκαλιά της κοινότητάς μας και την εμπιστοσύνη σας στις ιδέες και το έργο μας. Παρότι δεν εκλέχθηκε ο συνδυασμός μας, αυτή η εμπειρία μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ακόμα περισσότερο τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η πολιτική είναι μια διαρκής πορεία, και δεν τελειώνει εδώ. Σκοπός μας δεν είναι να παραιτηθούμε, αλλά να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό της περιοχής μας και της πόλης μας. Το ιδιαίτερο στυλ και το οικείο ύφος που φέραμε σε αυτήν την εκστρατεία είναι κάτι που θα συνεχίσει να μας χαρακτηρίζει.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή, θα παραμείνω ενεργός στον χώρο της πολιτικής, και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της πόλης μας και της περιοχής μας και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την κοινότητά μας.

Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την αγάπη που μου προσφέρατε. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Με εκτίμηση, Γιώργος Κιούσης

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content