Γνωρίστε τον Γιώργο Κιούση – Ένας Δραστήριος Πολίτης με Αγάπη για την Κοινωνία και τη Βοιωτία – Βίντεο

Ο Γιώργος Κιούσης φαίνεται να είναι ένας πολυπράγμονας και δραστήριος άνθρωπος με πολλά επαγγελματικά ενδιαφέροντα και κοινωνικές δραστηριότητες. Ο αναφερόμενος στο κείμενο είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Βοιωτία και αναφέρονται πολλές πτυχές της ζωής και της καριέρας του. Συγκεκριμένα:

  1. Προσωπική Ζωή: Γεννήθηκε το 1975 στο Περιστέρι και κατάγεται από τις Κονίστρες Εύβοιας. Έχει μετακομίσει στη Θήβα το 2008 και είναι πατέρας δύο αγοριών, 13 και 10 ετών.
  2. Επαγγελματική Δραστηριότητα: Είναι Διευθυντής του παλαιότερου Γηροκομείου ΟΧΕΚ στη Θήβα. Επίσης, ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο και είναι ιδιοκτήτης τριών λογιστικών γραφείων, σε συνεργασία με τη σύζυγό του, Τριανταφυλλιά.
  3. Κοινωνική Ευαισθησία: Έχει μια έντονη αίσθηση προσφοράς στην κοινωνία και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ηλικιωμένους. Αυτό τον οδήγησε να δεχτεί την πρόταση να αναλάβει τη θέση του Διευθυντή στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και κοινωνικής συμμετοχής των ηλικιωμένων.
  4. Κοινωνική Δράση: Επιθυμεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και της περιφέρειας, μέσω προγραμμάτων με εστίαση στους νέους.
  5. Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα μέσα από συνεργασίες και διαβουλεύσεις με την τοπική κοινωνία, με σκοπό την ανάπτυξη της Βοιωτίας.
  6. Πολιτική Δράση: Έχει αποδεχτεί την πρόταση του Κώστα Μαρκόπουλου, με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία, να συμμετάσχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας, στο συνδυασμό του Στερεά Περιφέρεια.

Συνολικά, φαίνεται πως ο Γιώργος Κιούσης έχει μια πολυπλοκότητα προσωπικότητας με ποικίλες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, με έμφαση στην κοινωνική προσφορά και την ανάπτυξη της περιοχής της Βοιωτίας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content