Εύβοια: Σύλληψη του θείου του 3χρονου αγοριού, ψάχνουν γονείς και παππού

Σε βάρος των οικείων του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr, οι γονείς του (Ρομά) δεν βρίσκονταν με το παιδί στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, βρίσκονταν για δουλειές στην Αθήνα την ώρα του τραγικού συμβάντος.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, συνελήφθη ο θείος του παιδιού, ενώ από την αστυνομία αναζητείται και ο παππούς του. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη του παιδιού την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Παράλληλα, ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε το παιδί, προκειμένου να εντοπίσει και να οδηγήσει τους γονείς στο αστυνομικό τμήμα.

Το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας έχει αναλάβει την προανάκριση και από πλευράς του, έχει ζητήσει την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ώστε να “πέσει φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

Όπως τονίζει το ιατρικό προσωπικό, ασθενοφόρο μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, πολύ σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι, με τις αισθήσεις του ακόμα.

Όπως συμπληρώνουν, έδωσε «μάχη» για να το κρατήσει στη ζωή, προσπαθώντας να το επαναφέρει με ανάνηψη όταν η καρδιά του σταμάτησε.

Αφού δεν κατέστη δυνατή η επιβίωση του, διαπίστωσαν το θάνατό του.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content