Επιτυχημένη Έναρξη της Δημοτικής Θητείας με Κοπή Πίτας Ενότητας Πλαταιών Δήμου Θηβαίων -φώτο και βίντεο

Η Ενότητα Πλαταιών έκοψε την πίτα της σήμερα 10/1/2024

Επιτυχημένη Έναρξη της Δημοτικής Θητείας με Κοπή Πίτας Ενότητας Πλαταιών Δήμου Θηβαίων

Σε μια εκδήλωση γεμάτη αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για τη νέα δημοτική θητεία στα χωριά της περιοχής της Θήβας. Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, με εκπροσώπους από πέντε διαφορετικά χωριά.

Οι παρόντες πρόεδροι που τίμησαν την εκδήλωση ήταν ο Αλέξανδρος Μπέκας από τις Πλαταιές, ο Κώστας Κυβέρης από το Καπαρέλλι, ο Δημήτριος Νίκας από το Λουτουφί, ο Θανάσης Νίκας από το Μελισσοχώρι, και ο Χαράλαμπος Τσαραμπάρης από τα Λεύκτρα.

Στη σημαντική εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Θήβας, κ. Γιώργος Αναστασίου, που συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους κ. Δαγδελένη, κ. Παπασπύρου και κ. Ανδριανό.

Σε ατμόσφαιρα καλής διάθεσης, ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι συζήτησαν με τους προεδρείς των χωριών, συγκεντρώνοντας προτάσεις και ιδέες για τη βελτίωση της περιοχής κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Η κοπή της πίτας αποτέλεσε την πρώτη συνάντηση του νέου έτους, ανοίγοντας τον δρόμο για μια θητεία γεμάτη θετικές προοπτικές. Ο Πρόεδρος Κυβερης του Καπαρελλίου κέρδισε το φλουρί, φέρνοντας έναν επιπλέον λόγο για χαρά και παράδοση.

Το τέλος της εκδήλωσης ήταν γεμάτο ευχές για μια καλή χρονιά σε όλα τα χωριά και τους παρευρισκόμενους, κλείνοντας με την ευχή “Και του χρόνου.”

Το φωτογραφικό υλικό και οι δηλώσεις από τον φακό του Σίλα Παύλου κατέγραψαν τις στιγμές αυτές, καθιστώντας την εκδήλωση αξέχαστη για όλους όσους παρευρέθηκαν.

Η νέα δημοτική θητεία ξεκινάει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, υποσχόμενη θετικές εξελίξεις για την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής.

 

 

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content