Ένα υπέροχο Καρναβάλι στην Άσκρη Βοιωτίας – Φώτο και βίντεο

Καρναβάλι στην Άσκρη
Ένα καρναβάλι που τα είχε όλα. Είχε χορό, είχε κέφι, είχε τραγούδι, γέλιο αλλά και συναίσθημα.
Είχε πολύ κόσμο, θεατές αλλά και μεγάλη συμμετοχή, μικρών και μεγάλων, ντόπιων αλλά και … Αθηναίων. Όμορφες ιδέες οι οποίες υλοποιήθηκαν με πολύ επιτυχία και σάτιρα.

Κάτι πολύ όμορφο, έξυπνο και κεφάτο για το μικρό χωριό της Βοιωτίας ένα χωριό με πολλές δυνατότητες από ότι είδαμε
Άσκρη!!  Όσοι επέλεξαν το Καρναβάλι της Άσκρης την Κυριακή της Αποκριάς  έκαναν την σωστότερη επιλογή.
Θα απολαύσετε σε βίντεο του e-sterea,, την Βασίλισσα, τον Γάμο, τους Αγρότες, τα hotdog…αλλά δεν λέμε άλλα, θα τα δείτε όλα στο βίντεο που ακολουθεί.
Η πιο όμορφη αλλά συγκινητική στιγμή…. Οι καλλιτέχνες μας οι οποίοι δεν είναι πλέον στη ζωή  αλλά ζωντάνεψαν την ημέρα αυτή με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτό.
 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές , συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες συγχαρητήρια στον κόσμο .
Παρόν μεταξύ άλλον από την περιφέρεια ο κ. Ντασιώτης, ο δήμαρχος κ. Αραπίτσας αλλά και ο δήμαρχος Ηρακλείου.
Και του χρόνου να είστε καλά
Καλή Σαρακοστή.
Δύο λόγια από τον κύριο Αραπίτσα για τις Απόκριες Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων
Αποκριάτικα δρώμενα στις περισσότερες Δημοτικές μας Κοινότητες, με πρωταγωνιστές τους συλλόγους,που με περίσσιο μεράκι και πολύ προσπάθεια, μας διασκέδασαν και συνέβαλαν στην διατήρηση και την αναβίωση των εθίμων της αποκριάς. Άναμα φωτιάς με εδέσματα και μπόλικο κρασί στο Σωληνάρι, την Πέτρα, πίνω και ορισμό στις Θεσπιές, με την συνεργασία όλων των Συλλόγων, με πολύ κέφι με τραγούδι και χορό. <<Το γεμάτο και το πίνω και ορισμό>> μας θύμισε το έθιμο που αποτελούσε την βάση κάθε γλεντιού τις παλιές καλές εποχές. Σήμερα έγινε το 9ο Καρναβάλι της Άσκρης μετά από πολύμηνη προσπάθεια και ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας από τους συλλόγους και τους καρναβαλιστές, παρουσιάζοντας, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Τέλος αύριο έχουμε τα κούλουμα στο Μούλκι Αλιάρτου με την παραδοσιακη φασολάδα και σαρακοστιανά εδέσματα. Καλή Σαρακοστή σε όλους.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content