Ακόμα μία φορά η Θήβα στο επίκεντρο: Εκκίνηση 60ου Ράλλυ Στερεάς – φώτο και βίντεο

Το Ράλλυ Στερεάς στη Θήβα φαίνεται να επιστρέφει με δυναμικότητα και πολλές αναμενόμενες εκδηλώσεις. Με το κέντρο της πόλης να φιλοξενεί την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, η θερμή υποδοχή από τους κατοίκους και τους φίλους του ράλι δημιουργεί μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” φαίνεται να οργανώνει τον αγώνα με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό, με την υποστήριξη των τοπικών δήμων και του χορηγού TEXACO.

Διοργανωτές ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός είναι ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Στην εκκίνηση αυτής της μεγάλης διοργάνωσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Γεώργιος Ντασιώτης και η κ. Φανή Παπαθωμά.

Η παρουσία έμπειρων οδηγών όπως ο Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Σωκράτης Τσολακίδης, μαζί με νέους και φιλόδοξους οδηγούς, υπόσχεται μια ανταγωνιστική και συναρπαστική κούρσα.

 

Επιπλέον, η προσθήκη της κατηγορίας Rally3 φέτος προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική, με αυτοκίνητα όπως τα Renault Clio Rally3 και Ford Fiesta Rally3 να προσφέρουν νέους τρόπους ανταγωνισμού.

Τέλος, η ποικιλία των κατηγοριών, από την F2 έως την F2 E, δίνει τη δυνατότητα σε διάφορους οδηγούς να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε διαφορετικά περιβάλλοντα αγώνα, ενώ προσφέρει επίσης ενδιαφέρουσες μάχες και στοιχήματα για τους θεατές.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content