Aέρας νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Νίκου Παπαϊωάννου στο Σχηματάρι

Σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, στο Σχηματάρι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”, καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, , προκειμένου να στηρίξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Τανάγρας, κ. Νίκο Παπαϊωάννου, που υπόσχεται «Αλλαγή Σελίδας» στον Δήμο.

Ξεκινώντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Παπαϊωάννου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες του για τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι: “Εδώ και έναν περίπου χρόνο, εγώ και οι συνεργάτες μου επισκεπτόμαστε κάθε χωριό, κάθε γειτονιά του όμορφου Δήμου μας. Το μήνυμα από άκρη σε άκρη είναι ένα, αλλαγή! Σας ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με αγάπη και ενθουσιασμό την προσπάθειά μας για ανανέωση και προοπτική του τόπου μας!”.

Στη συνέχεια, επεσήμανε την κακή διαχείριση των προηγούμενων ετών, η οποία απέσπασε από τον δήμο Τανάγρας σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη.

“Είναι γεγονός ότι χάθηκε πολύς και πολύτιμος χρόνος. Είναι γεγονός ότι δαπανήθηκαν πόροι χωρίς κανένα αντίκρισμα για την κοινωνία. Είναι γεγονός ότι ο Δήμος έμεινε κολλημένος στα παρελθόν”, συνέχισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα της δημιουργίας δημιουργία ΧΥΤΕΑ – ΧΥΤΒΑ στη θέση Κεραμιδέζα,

Στη συνέχεια,, ο κ. Παπαϊωάννου παρουσίασε τον οδικό χάρτη, με τον οποίο θα κινηθεί η παράταξη με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου. Παραφράζοντας, μάλιστα, το σύνθημα “με τη σωστή πλευρά της ιστορίας”, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε:

“Από τη σωστή πλευρά της ιστορίας είναι αυτός που την γράφει και εμείς, θυμηθείτε το, θα γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε καλά τα μεγάλα και τα μικρότερα προβλήματα. Τα μελετήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Οι θέσεις μας είναι μελετημένες και εφαρμόσιμες. Το πρόγραμμά μας χωρίζεται σε 7 πυλώνες: καθημερινότητα, κοινωνική πολιτική και υγεία, περιβάλλον και ανακύκλωση, παιδεία & αθλητισμός, πολιτισμός & τουρισμός, διοίκηση και τέλος ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο, ειδικά διαμορφωμένο για τους νέους μας 18-24 ετών. Όλοι οι τομείς εμπεριέχουν συγκεκριμένα βήματα και προτάσεις, που θα οδηγήσουν σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο Δήμο για όλους”.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαϊωάννου ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση, αναφέροντας ότι: ” Θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε έναν Δήμο λειτουργικό, σύγχρονο, οργανωμένο, με σεβασμό σε κάθε πολίτη. Για να είναι, όμως, αυτό εφικτό, χρειαζόμαστε ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση. Αυτή μπορείτε να τη δώσετε μόνον εσείς. Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είναι αγώνας για τις ζωές μας, για τα παιδιά μας, για το αύριο.”

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσαν το παρών και οι: Λευτέρης Κτιστάκης (Βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας), Γιώτα Πούλου (Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Γιαννάκης (πρώην Βουλευτής Βοιωτίας), Φανή Παπαθωμά (Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας), Βαγγέλης Γεωργίου (πρώην Δήμαρχος Τανάγρας), Παναγιώτης Κυριάκου (πρώην Δήμαρχος Τανάγρας) κι άλλοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content