Επίσκεψη του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου στον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών

Επίσκεψη του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου στον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών

Ο συνδυασμός του Αλέκου Στάικου πραγματοποίησε μια σημαντική επίσκεψη στον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών, όπου διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο σε μια ειδική συζήτηση που είχε ως κύριο θέμα τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας.

Κατά την επίσκεψη του συνδυασμού, ο κ. Στάικος εξέφρασε τις εξής απόψεις:

“Σε συνέχεια των προηγούμενων επισκέψεών μας σε διάφορους φορείς του Δήμου μας, βρεθήκαμε στον Ιατρικό Σύλλογο Θηβών, όπου πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά εποικοδομητική και ειδική συζήτηση. Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εξέφρασαν κυρίως την ανησυχία τους σχετικά με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών. Εκ μέρους μας, δεσμευτήκαμε να προσφέρουμε την πλήρη στήριξή μας και να συνεργαστούμε στενά με τον Σύλλογο προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τον αγώνα για τη διοικητική αποσύνδεση του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών από το νοσοκομείο Λειβαδιάς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας.”

Η επίσκεψη αυτή αντανκλά την προσήλωση του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και την υποστήριξη του ιατρικού κοινού της περιοχής του.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr