Οι δράστες στη Βοιωτία κατάφεραν να ολοκληρώσουν την κλοπή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Δείτε εικόνες από τα όσα άφησαν πίσω τους…

Αγνώριστες οι εγκαταστάσεις κινητής τηλεφωνίας στη Βοιωτία, που χρησιμοποιούν δύο εταιρείες. Οι δράστες έφυγαν με μπαταρίες μεγάλης αξίας και άφησαν πίσω τους ζημιές, όπως μαρτυρούν οι παρακάτω εικόνες. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους μέσα από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να τα έχουν καταφέρει.

Η διάρρηξη και η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Απριλίου, σε έναν σταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στη Βοιωτία και συγκεκριμένα ανάμεσα στο Ακραίφνιο και την Υλίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κλέφτες που πιθανότατα είναι επαγγελματίες στο είδος, πήραν συνολικά 86 μπαταρίες άξιας τουλάχιστον 15.000 ευρώ.

Οι θρασύτατοι κλέφτες δεν κάνουν πίσω από τους συναγερμούς, τις περιφράξεις ή τις κάμερες παρακολούθησης, προχωρώντας έτσι στην αρπαγή κυρίως των μπαταριών αλλά και άλλου εξοπλισμού αξίας.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι δράστες.