Βοιωτία: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για το θάνατό του γνωστού ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για το θάνατό του γνωστού ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Δυόμισι χρόνια από το σκοτεινό «τροχαίο» κοντά στη Θήβα το καλοκαίρι του 2021, όπου σκοτώθηκε ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος μέλου του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, έφτασε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών.

Αλλά και της δικαίωσης για την οικογένεια και τους φίλους του, όπως και η εκπομπή Φως στο Τούνελ, που δεν έπαψαν λεπτό να ψάχνουν την αλήθεια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλού μιλώντας στο «Τούνελ» ανέφερε ότι μετά από επίμονες προσπάθειες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη και της οικογένειας αλλά και των φίλων του καλλιτέχνη σήμερα υπάρχουν ευχάριστα νέα.

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα κι εγώ σήμερα ασκήθηκε από την κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών ποινική δίωξη κατά του υπαιτίου οδηγού για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια», όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ζησιμάτος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σε εκκρεμότητα και μία δεύτερη μηνυτήρια αναφορά που έχουμε καταθέσει εμείς κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα και πλέον έχει ξεκινήσει και η έρευνα αυτή. Ανάμεσά τους είναι και αστυνομικοί και ηθικοί αυτουργοί που έδρασαν με αυτόν τον τρόπο εκείνη την περίοδο».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content