Βαρύ πένθος στο νοσοκομείο της Λαμίας

«Έφυγε» η νοσηλεύτρια προϊσταμένη της ΜΕΘ, Γεωργία Τζιτζανίδου…

Βαρύ πένθος στο Νοσοκομείο Λαμίας, στην είδηση της απώλειας της προϊσταμένης της νοσηλευτικής υπηρεσίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Γεωργίας Τζιτζανίδου.

Ένας νέος άνθρωπος, που υπηρέτησε με θέρμη την υγεία από πολλά πόστα και τα τελευταία 15 στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Αξιόλογη και ικανότατη στη δουλειά της, με πολλές διακρίσεις, Νοσηλεύτρια ΠΕ με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία, ανέλαβε ως προϊσταμένη στη ΜΕΘ το 2013. Ήταν μεγάλη η συμβολή της στην οργάνωση των μονάδων Covid και στη μάχη κατά της πανδημίας, δίνοντας παράλληλα με απίστευτη γενναιότητα τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Έντιμη, εργατική, γενναιόδωρη, συμπονετική, είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που τις προσδίδουν όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της ή απλά να τη γνωρίσουν, για αυτό και θα παραμείνει αξέχαστη στις καρδιές τους.

Ήταν παντρεμένη με το Διευθυντή της ΜΕΘ Φώτη Τσιμπούκα, με τον οποίο απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά την Κλειώ και την Έλενα.

Η κηδεία της Γεωργίας Τζιτζανίδου θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Λαμίας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια

lamiareport

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content