Θήβα: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού ο Αποστόλης Δαγδελένης

Θήβα: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού ο Αποστόλης Δαγδελένης

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου μας κ. Γεωργίου Αναστασίου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού θα είναι ο Αποστόλης Δαγδελένης, πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας.

Από εμάς πολλά συγχαρητήρια, ξέρουμε ότι είναι ο ιδανικός για τη θέση αυτή με την εμπειρία, την όρεξη και τη δύναμη της θέλησης που τον χαρακτηρίζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του

Φίλες και φίλοι,

Η νέα Χρονιά σηματοδοτεί μία νέα αρχή.

Είναι μία ευκαιρία να βαδίσουμε σε καινούργιους δρόμους, να βάλουμε νέους στόχους και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους πετύχουμε.

Ένας τέτοιος δρόμος με τον ερχομό του 2024 ήρθε με την απόφαση του Δημάρχου μας Γιώργου Αναστασίου να με ορίσει Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού τον οποίο ευχαριστώ θερμά, για την τιμή και την εμπιστοσύνη.

Ο ορισμός αυτός, με γεμίζει μεγάλη χαρά και μεγάλη ευθύνη.

Χαρά γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να εργαστώ για το σύνολο του Ιστορικού μας Δήμου, σε δύο τομείς κομβικούς για την ανάπτυξη του τόπου μας και ευθύνη γιατί οφείλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τόσο του Δημάρχου και των συναδέλφων μου αιρετών, όσο και των συμπολιτών μας.

Σε αυτή την νέα πρόκληση που ξεκινάει από σήμερα θα εργαστώ με το πάθος, την όρεξη για δουλειά που με χαρακτηρίζει και με πίστη στις δυνατότητες της ανανεωμένης Δημοτικής Αρχής.

Και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με συνέργειες και συνεργασίες για να προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο την πλούσια Ιστορία & την βαριά πολιτιστική κληρονομιά που έχει ο τόπος μας, την πολιτιστική δημιουργία των συμπολιτών μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα του Δήμου Θηβαίων μέσα από την τουριστική προβολή και ανάπτυξη.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Related posts

Ο ποδηλατικός γύρος Ελλάδας περνάει από τη Θήβα

3ο Sterea Run από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Βρέθηκε τμήμα της δεξιάς χείρας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου -Πότε θα επανενωθεί με το υπόλοιπο σκήνωμα στην Εύβοια