Τέμπη: Εξιτήριο για τον 21χρονο Στέλιο Στρατέλο, «ήταν χωρίς παπούτσια και ρούχα, γιατί κάηκαν»

Επί 29 ημέρες ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος – που βρισκόταν στο κυλικείο την ώρα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη – έδινε μια σκληρή μάχη για την ζωή του.

Βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από 29 ολόκληρες ημέρες νοσηλείας ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος ο οποίος βρισκόταν στο τρένο τη νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο φοιτητής – που σώθηκε σαν από θαύμα – ταξίδευε με την κοπέλα του, ενώ την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο κυλικείο του τρένου.

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του νεαρού – που κανονικά ταξίδευε στο 6ο βαγόνι.

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί.

Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, ήταν η κοπέλα του πού τον τράβηξε, «βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν».

Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν, σημείωσε χαρακτηριστικά.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content