Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας: Περισσότερα βιβλία, περισσότεροι αναγνώστες – Δωρεά βιβλίων από το ΚΙΚΠΕ

Δωρεά βιβλίων από το ΚΙΚΠΕ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας και έκθεση των βιβλίων από 29 Απριλίου έως και 17 Μαΐου 2024

Περισσότερα βιβλία, περισσότεροι αναγνώστες

Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) εξακολουθεί να υποστηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας με την υλοποίηση της δράσης Ανάπτυξης Συλλογών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Future Library.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας έγινε αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς βιβλίων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library. Η συλλογή της Βιβλιοθήκης μας εμπλουτίστηκε με 309 καινούρια βιβλία αποδεδειγμένα καλών εκδόσεων και ξεχωριστά από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου αποτελώντας τη βάση για την επίτευξη του στόχου της Βιβλιοθήκης να παραμείνει μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.

Για την ανάδειξη και την γνωριμία της νέας συλλογής βιβλίων, καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Βιβλιοθήκης να επισκεφθούν την έκθεση των βιβλίων δωρεάς ΚΙΚΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από 29 Απριλίου έως και 17 Μαΐου 2024 στους χώρους της Βιβλιοθήκης κατά τις ώρες λειτουργίας της:

Δευτέρα 12:00 π.μ.-7:00 μ.μ.

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:00 π.μ. -3:00 μ.μ.

Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) για τη δωρεά των βιβλίων. Με την ενέργειά του αυτή συμβάλλει σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση της Βιβλιοθήκης μας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content