Σταμάτης Καλαμιώτης: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου κάνατε”

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου εσάς, που με την ψήφο σας με εμπιστευθήκατε και μου κάνατε την τιμή για 2η συνεχόμενη θητεία να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό μας Συμβούλιο. Θα αγωνιστώ -μαζί φυσικά με την υπόλοιπη Δημοτική Αρχή- με όλες μου τις δυνάμεις και με οδηγό πάντα τις Αξίες μου, για το καλό του τόπου μας…της Θήβας, των χωριών & των παραλιών μας. Από όσους δε με ψήφισαν πήρα το μήνυμα πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και αυτό είναι ένα σημαντικότατο μάθημα.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Δήμαρχο μας Γιώργο Αναστασίου που με εμπιστεύθηκε ξανά για να στελεχώσω την Ομάδα μας και όλους τους συνυποψήφιούς μου (είτε από το «κεντρικό» ψηφοδέλτιο, είτε από τα «τοπικά») για τον μεγάλο αγώνα τους.

Δε θα μπορούσα φυσικά να παραλείψω την οικογένειά μου. Είμαι απόλυτα ευγνώμων για τη στήριξη και τη βοήθεια τους στην προσπάθειά μου (και μάλιστα για 2η φορά). Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη γυναίκα μου Αγγελική Καλαμπάκα, το στήριγμα μου σε όλα, τον άνθρωπο που με ακολουθεί και με υποστηρίζει σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου «τρέλα», αλλά πλέον και την κόρη μου που εδώ και 1 χρόνο αποτελεί έμπνευση και σκοπό για όσα κάνω!

Συνεχίζουμε μαζί!

Με απόλυτη εκτίμηση,

Σταμάτης Καλαμιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Προέδρος Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων (Δ.Ο.Θ.)

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content