Προ-ακρόαση Δίσκου : Corax B.M. – Pagana

   Προ-ακρόαση Δίσκου : Corax B.M. – Pagana

 Τη Κυριακή 25 Ιουνίου στο CFN Recordings Studio, όπου και γράφτηκε ο δίσκος, παρουσία λίγων φίλων, εκπροσώπων του διαδικτυακού Τύπου αλλά και του ραδιοφώνου, πραγματοποιήθηκε η προ-ακρόαση της πρώτης ολοκληρωμένης δουλείας των Αθηναίων Pagan Black Metalers Corax B.M. με τίτλο “Pagana”. Η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την The Circle Music σε  ψηφιακή μορφή, κασέτα, CD και LP.

To άλμπουμ, αποτελείται από επτά τραγούδια, ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο πολυτάλαντος Κυριάκος Μπαλάνος (grafic designer και κιθαρίστας των Silent Winter) αποτυπώνοντας το σκοτεινό και μυστικιστικό του ύφος .

Ο Διονύση Χριστοδουλάτος έκανε την παραγωγή και τη μίξη του δίσκου. Ένας δίσκος γραμμένος με δυο μπάσα. Ο Κώστας Κατοίκος (Corax) παίζει με τετράχορδο Corax Custom Gamma Bass Guitar και ο  Θάνος Νανόπουλος (Peisithanatos) με VI Bass Guitar οπου ακούγετε σαν κιθάρα κουρδισμένη μια οκτάβα πιο χαμηλά. Το αποτέλεσμα καταπληκτικό!Ο ήχος είναι γεμάτος, δυνατός, δεν κουράζει αντιθέτως βοηθάει και ενισχύει το όραμα των Corax B.M..

 Με το “Pagana” το δίδυμο Κατοίκος / Νανόπουλος κατάφεραν να τολμήσουν, να πειραματιστούν και να γράψουν κομμάτια που αγγίζουν την ψυχή. Οι Ελληνικό στίχοι και  οι εναλλαγές από τα καθαρά φωνητικά της Έnnea και τα brutal του Κώστα Κατοίκου, μας ταξιδεύουν από τα ουράνια στα τάρταρα. Επίσης ο 21χρονος ντράμερ Γιάννη Χαρισκου από την Δράμα έδωσε στο κάθε τραγούδι το δικό του ξεχωριστό ύφος. Μια ξεχωριστή δουλειά που θα σίγουρα θα εντυπωσιάσει. 

Ανυπομονούμε να το πάρουμε στα χέρια μας.

Βαθμός 10/10

Γκαλέττι Αλέξανδρος

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content