Πολιτιστική βραδιά στην Θήβα! Τιμήθηκαν Θεοδώρου – Μιχάλογλου 

Πολιτιστική βραδιά στην Θήβα! Τιμήθηκαν Θεοδώρου – Μιχάλογλου 

Για την προσφορά τους  στον Πολιτισμό της Θήβας και στον Σύλλογο Φιλοπροόδων «ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ» τίμησε,  τους Θεόδωρο Θεοδώρου και Θεόδωρο Μιχάλογλου ο Σύλλογος  Σ.Φ.Ε., το απόγευμα της Κυριακής στην ομώνυμη αίθουσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτική μουσική, να ακούσουν απαγγελίες και να θυμηθουν γεγονότα από εκείνα τα χρόνια του Πολιτισμού, καθώς είναι σε όλους γνωστή η Πολιτιστική δράση των δυο τιμηθέντων. 

Συντελεστές της βραδιάς ήταν στην παρουσίαση, ο Φιλόλογος και Δημοσιογράφος κ. Θάνος Ξάνθος και την μουσική εκδήλωση  πλαισίωσαν οι Χάρης Παπανικολάου, Βάσω Γιαννάκη, Τάσος Τσέλος, Μαρία Βάθη και Νώντας Χατζηχρόνης. 

Συγκίνηση συγκίνηση ωστόσο, προκάλεσε το μήνυμα που έστειλε ο παλιός μαθητής του και τραγουδοποιός Γιάννης Χατζής στο δάσκαλό του Θ. Μιχάλογλου από την Ολλάνδία, καθώς και η πρότρυνση του πολύπλευρα πολιτιστικά συμπολίτη  μας  προς τους Συλλόγους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να συνεχίζουν και να αναλάβουν ακόμα περισσότερη δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content