Περιφέρεια Στερεάς: Χρηματοδότηση για την ανάπλαση της παραλίας Αυλίδας

Χρηματοδότηση 750.000 € για την ανάπλαση της παραλίας Αυλίδας

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟΥ

Χρηματοδότηση 750.000 € για την ανάπλαση της παραλίας Αυλίδας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε και ανακοινώνει την πρόθεση χρηματοδότησης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ», από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον άξονα προτεραιότητας: «Πράσινες πόλεις (αστικές αναπλάσεις, εκσυγχρονισμός στόλου αστικών μεταφορών κλπ)».

Η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την παρούσα πρόσκληση – ανακοίνωση πρόθεσης χρηματοδότησης ανέρχεται σε 750.000 ευρώ. Κατόπιν αυτού, ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας, ως δυνητικός δικαιούχος, καλείται να υποβάλλει τη σχετική πρόταση ένταξης του έργου στο «ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Το έργο θα υλοποιηθεί με βάση τη σχετική μελέτη του Δήμου Χαλκιδέων.

«Εξαντλούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να υλοποιηθούν τα μικρά και τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε: «Δεσμεύουμε κονδύλι 750.000 ευρώ, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του απολύτως αναγκαίου έργου ανάπλασης της παραλίας Αυλίδας. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον -δικαιούχο του έργου- ΟΛΝΕ για να μπει σε τροχιά υλοποίησης και να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content