Πολιτιστική Συνάντηση στις Ερυθρές Αττικής: Μια Μαγική Συνδυαστική Παράσταση Χορού και Πολιτισμού

Την περασμένη Πέμπτη, στις 24/8, μια σπάνια και συναρπαστική εκδήλωση έλαβε χώρα στις Ερυθρές Αττικής, φέρνοντας μαζί της αρώματα πολιτισμικής ποικιλομορφίας.

Ο Σύλλογος Λάιος ενώθηκε με τον Σύλλογο KUD “Branko Cvetković” από το Βελιγράδι, σε ένα συναρπαστικό γεγονός που φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Μάνδρα Ειδυλλίας Ερυθρών, σε συνεργασία με τον Χορευτικό Σύλλογο Ερυθρών “Το Κριεκούκι”.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου οι χορευτές από τους τρεις Συλλόγους ενώθηκαν σε ένα μαγικό συνδυασμό κινήσεων και ρυθμών.

Οι παρευρισκόμενοι, που συγκεντρώθηκαν εκεί για να απολαύσουν το θέαμα, δεν δίστασαν να αποθεώσουν αυτήν την υπέροχη προβολή πολιτισμικής πλοκής και ταλέντου υψηλού επιπέδου. Αυτή η συνεργασία ανάμεσα σε διαφορετικούς πολιτισμούς αποδεικνύει πώς η τέχνη και ο πολιτισμός μπορούν να γεφυρώνουν αποστάσεις και να συνδέουν ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής και προέλευσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Λάιος

“Την Πέμπτη 24/8 ο Σύλλογός μας βρέθηκε στις Ερυθρές Αττικής, μαζί με τον Σύλλογο KUD “Branko Cvetković” από το Βελιγράδι, καλεσμένος από τον Δήμο Μάνδρα Ειδυλλίας Ερυθρών και του Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών “Το Κριεκούκι”. Εκεί έγινε κοινή εμφάνιση των χορευτών των τριών Συλλόγων και αποθεώθηκε από πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε εκεί για να απολαύσει ένα εξαιρετικό θέαμα, υψηλού επιπέδου.


✨Ακολούθησε κέρασμα με πλούσια εδέσματα και ένα μοναδικό γλέντι με Έλληνες και Σέρβους να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι μέχρι το ξημέρωμα!


🙏🏽 Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Μάνδρα Ειδυλλίας Ερυθρών που στάθηκε στο ύψος της περίστασης – όπως αρμόζει σε έναν Δήμο – και φυσικά στον Αδερφό Σύλλογο Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών “Το Κριεκούκι” για την άψογη διοργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία! Τέτοιες δράσεις αναβαθμίζουν και εξυψώνουν όχι μόνο την πολιτιστική δράση της περιοχής αλλά και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό!
Καλή δύναμη και καλή χορευτική σεζόν να έχουμε !


Τα καλύτερα έρχονται !
✨Μείνετε συντονισμένοι !✨”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content