Πλαταιές Βοιωτίας: Οι κροτίδες προκάλεσαν πυρκαγιά

Στις Πλαταιές χτες βράδυ γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων γεγονότων, που ευελπιστώ η γνωστοποίησή τους να σταματήσει τη φρενίτιδα που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα στους «θύτες».
Από νωρίς έχουν αρχίσει και πετούν κροτίδες μέσα σε αυλές οι οποίες συνοδεύονται με εκκωφαντικό θόρυβο και καπνό, προξενώντας ταραχή στους κατοίκους που κάθε λίγο και λιγάκι πετάγονταν έξω από τα σπίτια τους.
Το αστείο παρατράβηξε, όταν γύρω στις 23:30 μια ακόμη κροτίδα έπεσε ανάμεσα σε σπίτια και εξελίχθηκε σε πυρκαγιά.Πανικός, φωνές και κόσμος που τρέχει να δει τι συμβαίνει!
Ευτυχώς που κάποιοι είδαν τη λάμψη που συνόδευε την έκρηξη, έσπευσαν στο σημείο και πρόλαβαν τα χειρότερα!
Όλα έγιναν σε χρόνο dt. Η φωτιά έσβησε, αλλά η ζημιά είναι εκεί για να φανερώνει μια ακόμη ασεβή και άμυαλη πράξη. Η Ασφάλεια ήρθε για επιτόπιο έλεγχο, η μήνυση κατ’ αγνώστου κατατέθηκε και η παράσταση τελείωσε.
Πάμε τώρα να πούμε αλήθειες!
Αλήθεια 1η: Ποιος έχει δικαίωμα να καταστρέφει τη ξένη περιουσία;
Αλήθεια 2η: Ποιος θεωρεί αστείο να ταράζει αργά τη νύχτα τους κατοίκους εκτοξεύοντας αυτοσχέδιες όπως μάθαμε κροτίδες και κρυμμένος να γελά χαιρέκακα;
Αλήθεια 3η: Τι θα γινόταν αν η κροτίδα έσκαγε στα χέρια των παιδιών που την πέταξαν;
Αλήθεια 4η: Ποιος χρεώνεται την αποκατάσταση της σκεπής;
Δεν είναι αστείο!!!
Είναι αρκετά σοβαρό το περιστατικό και ελπίζω όσοι το διαβάσουν να προβληματιστούν και να φροντίσουν αν και όπως μπορούν, να διασφαλίζουν την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των ίδιων των υπαιτίων.

Κατερίνα Σιδέρη

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr