“Λεύκωμα Εμπορικού Συλλόγου Θήβας 1920-2024” – Ας το φτιάξουμε όλοι μαζί!

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και Θηβαίους πολίτες να συμβάλλουν στην υλοποίηση του έργου «Λευκώματος του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών 1920 – 2024»

Στο πλαίσιο του εορτασμού για το κλείσιμο των 100 και πλέον χρόνων νόμιμης λειτουργίας του Συλλόγου πρόκειται να δημιουργηθεί επιπλέον και ένα έντυπο φωτογραφικό λεύκωμα με παλιές και σπάνιες φωτογραφίες ενδιαφέροντος.

Θα χρησιμοποιηθούν ιστορικές φωτογραφίες από το ιδιωτικό αρχείο και σύγχρονες φωτογραφίες των σημείων για να μπορεί ο αναγνώστης να δει την εξέλιξη του εμπορίου στη πόλη μέσα στο χρόνο. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί φωτογραφικό υλικό και από άλλες πηγές π.χ. συλλέκτες, ερευνητές κ.α., με σχετική αναφορά.

Η Διοίκηση καλεί όποιον έχει στην διάθεση του παλαιό πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό για τα καταστήματα και ενδιαφέρεται να συμβάλλει στην ανάδειξη της ιστορίας του Συλλόγου μας, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του Συλλόγου 22262027081 & email: esthiva @yahoo.gr

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content