Κύμη: Τζαμπατζής έτρωγε και κοιμόταν και δεν πλήρωνε μία

Συνελήφθη στην Κύμη Ευβοίας ένας υπήκοος, κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση, μετά από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, ενόψει καταγγελίας για τις πράξεις του. Η σύλληψη έγινε χθες, το απόγευμα της 31ης Ιουλίου 2023.

Σύμφωνα με την λεπτομερή προανακριτική έρευνα, ο συλληφθείς δρούσε από τις 14η Ιουνίου έως τις 31ης Ιουλίου 2023, επισκεπτόμενος διάφορες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης) στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης. Υποκρινόταν ότι διαθέτει συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα και, με διάφορα προσχήματα, όπως ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του ή ότι η τραπεζική του κάρτα είχε τεχνικό πρόβλημα, απέκτησε παράνομη πρόσβαση σε υπηρεσίες χωρίς να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο.

Έχει διαπιστωθεί πως με αυτήν την μέθοδο, εξαπάτησε συνολικά πέντε επαγγελματίες της περιοχής, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται πως ο συλληφθείς έχει παραβιάσει το νόμο και στο παρελθόν, εμπλέκοντας τις διωκτικές αρχές σε παρόμοια αδικήματα.

Η προανάκριση διενεργήθηκε με επιμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, και ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για τη σχηματισθείσα κατηγορητηρία.

Related posts

3ο Sterea Run από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Στερεά Ελλάδα, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

Βρέθηκε τμήμα της δεξιάς χείρας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου -Πότε θα επανενωθεί με το υπόλοιπο σκήνωμα στην Εύβοια