Κρεβατοκάμαρα, ο πιο ιδιωτικός σας χώρος

Τώρα εισερχόμαστε σε ένα ιδιωτικό θέμα, σε έναν ιδιωτικό χώρο που είναι μόνο δικός σας. Διακοσμήστε με το στυλ των ονείρων σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα δυνατοτήτων: κλασικό, ρομαντικό, έθνικ, vintage, σκανδιναβικό… Η επιλογή είναι δική σας!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο πιο ιδιωτικός σας χώρος και για το λόγο αυτό θα πρέπει να διακοσμηθεί με το γούστο σας. Θα πρέπει να είναι ο δικός σας χώρος όπου θα αισθάνεστε άνετα. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε καμία ιδέα; Πώς να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας;

Αν σκέφτεστε να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας μια ανανέωση, υπάρχουν μερικές ιδέες που δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη σεζόν. Δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης και ιδεών όταν πρόκειται για τις νέες τάσεις διακόσμησης υπνοδωματίων. Αυτές θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το δωμάτιό σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να κάνετε μια πλήρη ανακαίνιση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση του χώρου σας.

1. Χρησιμοποιήστε μόνο ένα χρώμα

Η μονοχρωμία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια ενιαία εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρά σας, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα φρέσκα και απλά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος, όπως το γκρι ή το καφέ, που μπορεί να δώσει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα συνολικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τα πράγματα να φαίνονται ελάχιστα, αλλά να εξακολουθούν να είναι αρκετά ενδιαφέροντα για να δημιουργήσουν οπτικό ενδιαφέρον. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά πολύχρωμα αξεσουάρ, όπως μαξιλάρια και ριχτάρια. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το δωμάτιο πιο πολύχρωμο χωρίς να το υπερφορτώσετε.

2. Προσθέστε υφή

Είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι η προσθήκη υφής αφορά μόνο τη δημιουργία οπτικού ενδιαφέροντος σε έναν χώρο, αλλά μπορεί επίσης να αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεστε για αυτόν καθώς και την εμφάνισή του.

3. Επιλέξτε κρεβάτι

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πλαισίων κρεβατιών που διατίθενται σήμερα, από μεταλλικά πλαίσια κρεβατιών μέχρι επικαλυμμένα. Μια δημοφιλής επιλογή είναι το επικαλυμμένο πλαίσιο κρεβατιού, επειδή έχει περισσότερη υφή από άλλους τύπους μεταλλικών. Η ταπετσαρία είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί σε σύγκριση με τα μεταλλικά πλαίσια.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο παραδοσιακό, υπάρχουν επίσης πολλοί διαφορετικοί τύποι κρεβατιών vintage-style που διατίθενται σήμερα. Αυτά περιλαμβάνουν κρεβάτια βικτοριανού στυλ καθώς και εκείνα που έχουν παραδοσιακό γαλλικό στυλ, όπως τα κρεβάτια Louis XIV ή Louis XV.

Bonus Tip

Τα φωτιστικά https://desikos.gr/el/fotistika-toixou και οι ανεμιστήρες οροφής https://desikos.gr/el/ikiakos-exoplismos/thermansi-psixi/anemistires/anemistires-orofisείναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε και να προσθέσετε στυλ στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content