Επίσκεψη Προέδρου και Διευθυντή του ΟΧΕΚ Θήβας στον Νέο Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιο Ντασιώτη

Επίσκεψη Προέδρου και Διευθυντή του ΟΧΕΚ Θήβας στον Νέο Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιο Ντασιώτη

Επίσκεψη της Προέδρου και του Διευθυντή του Γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας στον Νέο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Γεώργιο Ντασιώτη

Σε μια θετική και ενδελεχή επίσκεψη, η πρόεδρος, Βάσω Λάσπη   και ο διευθυντής, Γεώργιος Κιούσης,  του Γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας, τίμησαν τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Βοιωτίας, κ. Γεώργιο Ντασιώτη.

Τόσο η Πρόεδρος όσο και ο Διευθυντής,  εξέφρασαν την εκτίμησή τους  στο πρόσωπο του κ. Ντασιώτη, τονίζοντας την ευγένεια και την προσοχή που τον διακρίνει πάντα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το Γηροκομείο ΟΧΕΚ, παρέχοντας στον Αντιπεριφερειάρχη ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση, τις ανάγκες και τα μελλοντικά σχέδια του οργανισμού.

Ο κ. Ντασιώτης τους άκουσε προσεκτικά και ενθουσιάστηκε από την προσπάθεια και την αφοσίωση  του προσωπικού του Γηροκομείου υπογραμμίζοντας τη σημασία του έργου τους για την κοινότητα. Εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι, το Γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ηλικιωμένους.

Τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών αρχών και των οργανισμών φροντίδας, ο κ. Ντασιώτης εξέφρασε την προθυμία του να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ηλικιωμένων στην περιοχή.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Διευθυντής του Γηροκομείου ευχαρίστησε τον κ. Ντασιώτη για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε και εξέφρασε βεβαιότητα ότι η συνεργασία με τη νέα αρχή θα είναι εποικοδομητική και θα συμβάλει στη  βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Γηροκομείου.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content