Εκπρόσωπος Δήμου Θηβαίων της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας ο Ανδρέας Χατζησταμάτης

Ο Ανδρέας Χατζησταμάτης, για ακόμη μια φορά κάνει τη Θήβα και τη Βοιωτία, υπερήφανη, εκπροσωπώντας πλέον τον τόπο του, σε ανώτερο επίπεδο αυτοδιοίκησης.

Πραγματοποιήθηκαν στις 19/2, οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, αντιπροέδρου, και ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, με την επανεκλογή του προέδρου Νίκου Σουλιώτη, με αντιπρόεδρο τον Βασίλη Περγάλια, γραμματέα τον Χαράλαμπο Κώσταρο, και μέλη της Εκτελεστικής επιτροπής, Γιάννης Ρούλιας, και Ανδρέας Χατζησταμάτης

Σταθερή αξία, με γνώση και άποψη, με ουσιαστικές τοποθετήσεις, ο Ανδρέας Χατζησταμάτης, ανανεώνει την αυτοδοικητική δέσμευση, με απόλυτη περηφάνεια.

Από το 2011, όπου έθεσε για πρώτη φορά την υποψηφιότητα του στο ανώτερο συλλογικό όργανο της Περιφέρειας, εκλέγεται ανελλιπώς, ως μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα, υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση, από τη θέση του Α αντιδημάρχου, συνεχόμενα από τις εκλογές του 2010, 2014, 2019, 2023, όπου και βρίσκεται διαρκώς, στην πρώτη θέση προτιμήσεων των Θηβαίων, σε σταυρούς.

Στην τελευταία εκλογική διαδικασία που έλαβε μέρος στις 19/2/2024, είχε τη χαρά, να τιμηθεί με την ψήφο των συναδέλφων αιρετών, και να εκλεχθεί ως μέλος της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΠΕΔ, για την επόμενη θητεία.

Μια θέση, με αρμοδιότητες και ευθύνες, που οφείλει να υπηρετήσει, με ανιδιοτέλεια.
Του ευχόμαστε Καλή και δημιουργική θητεία, καλή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, με καλά αποτελέσματα που θα τον δικαιώνουν καθημερινά!

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του Ανδρέα Χατζησταμάτη για την εκλογή του ως μέλος εκτελεστικής επιτροπής Περιφερειακής ένωσης δήμων της Στερεάς Ελλάδας.

“Ολοκληρώθηκαν στις 19/2, οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου, αντιπροέδρου, και της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας.

Εκλέχθηκα στην τιμητική θέση ως μέλος της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους αιρετούς από τους δήμους της Στερεάς Ελλάδας, μέλη του ΔΣ της ΠΕΔ ,για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου.

Από το 2011,η συμμετοχή μου σε ανώτερο όργανο αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Στερεάς ,αναγνωρίζεται συνεχώς.
Προχωράω συνειδητά, σε πνεύμα συνεργασίας ,με τους αξιόλογους εκλεγμένους συναδέλφους, προς το όφελος των πολιτών, για τα κοινά ζητήματα που μας απασχολούν ,εκπροσωπώντας άξια το Δήμο μας ,στα νέα μου καθήκοντα.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες αιρετούς ,εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλους!”

 

Επίσης ως εκλέκτορας της ΚΕΔΕ ψηφίστηκε ο Αλέκος Στάικος

 

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content