Εκδήλωση “αγκαλιά” από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας που θα μείνει αξέχαστη

Εκδήλωση “αγκαλιά” από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας που θα μείνει αξέχαστη

Η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μία γλύκα στην καρδιά. Μία εκδήλωση η οποία έφερε κοντά την τοπική κοινότητα για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό, μουσική, και παράδοση. Ήταν μία εκδήλωση “Αγκαλιά”, αγκαλιάζοντας συλλόγους, μέλη πολίτες της Θήβας που αγαπούν τον πολιτισμό και την παράδοση.

Το κοσμικό κέντρο ΤΖΑΚΙ στη Θήβα ήταν γεμάτο από χαρούμενα πρόσωπα τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι πολύ αργά.

Η συμμετοχή όλων των χορευτικών συλλόγων της Θήβας προσδίδει έναν ενιαίο χαρακτήρα στο γλέντι, ενισχύοντας τον δεσμό και το πνεύμα κοινότητας. Η μουσική επιλογή με το υπέροχο συγκρότημα Bronza Banda φαίνεται πως ήταν ο παράγοντας που έκανε τη βραδιά ακόμη πιο ξεχωριστή.

Οι κυκλικοί χοροί και η συνολική συμμετοχή σε παραδοσιακούς χορούς αποτυπώνουν την ενότητα και τον σεβασμό προς την παράδοση. Η ενοποίηση καρδιών από όλη την Ελλάδα στην αγκαλιά της παράδοσης είναι ένα πολύ όμορφο μήνυμα της εκδήλωσης.

Η παρουσία του δημάρχου Θηβαίων κ. Γεώργιου Αναστασίου, του κ. Χαλβατζή καθώς και πολλών άλλων αξιότιμων προσώπων, δείχνει την εκτίμηση προς την προσπάθεια και τον πολιτιστικό πλούτο που φέρνει η Ένωση Μικρασιατών στην τοπική κοινότητα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Αποστόλης Δαγδελένης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο που έκανε την τιμή και παραβρέθηκε σε αυτή την βραδιά, αφού ευχαρίστησε τους χορευτικούς Συλλόγους, τίμησε τους κ.Αναστασίου και κ. Χαλβατζή στην αρχή της βραδιάς.

Το γεγονός ότι ο χορός και το τραγούδι συνοδεύτηκαν από κέφι και καλό φαγητό αντικατοπτρίζει τον στόχο της εκδήλωσης να προσφέρει όχι μόνον καλλιτεχνική, αλλά και κοινωνική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας φαίνεται να είναι μια επιτυχημένη πρωτοβουλία που συνδυάζει παράδοση, κοινότητα, και διασκέδαση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα μέλη και τους επισκέπτες της.

Συγχαρητήρια στην Ένωση Μικρασιατών Θήβας, σε όλους τους διοργανωτές, σε όλους τους συλλόγους που παραβρέθηκαν, στο μουσικό συγκρότημα και κυρίως στον κόσμο που έκανε με την παρουσίασή του την εκδήλωση αυτή ξεχωριστή.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό το οποίο θα ανανεωθεί καθώς και βίντεο από όλη την εκδήλωση το οποίο θα αναρτηθεί σύντομα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr