Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς!

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς!

Για την απόφαση «σταθμό»  του Συμβουλίου της Επικρατείας , η οποία με το εξαιρετικό σκεπτικό της ακύρωσε την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη θέση Μεγάλη Λούτσα, στον Ελικώνα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι  βοήθησαν για να επέλθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά:

  • τον  πρώην Δήμαρχο κ. Ι. Ταγκαλέγκα, τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων κ. Γιώτα Πούλου, κ. Νώντα Κοτσικώνα,  κ. Δημήτρη Καραμάνη  και όλους   τους Δημοτικούς Συμβούλους,  οι οποίοι  το 2020 έλαβαν ομόφωνη  απόφαση να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.( στο ΣτΕ)
  • τον έγκριτο δικηγόρο κ. Αντώνιο Σηφάκη για την υποστήριξη της προσφυγής  ενώπιον του ΣτΕ, που είχε θετικό και καθοριστικό αποτέλεσμα για την προστασία της «Μεγάλης Λούτσας», αλλά και για όλα τα δασικά οικοσυστήματα!
  • όλους όσοι συνυπέγραψαν την προσφυγή:

-την κυρία  Γιώτα Πούλου,  Βουλευτή Βοιωτίας, όχι μόνο γιατί συνυπέγραψε την προσφυγή , αλλά και γιατί μας υποστήριξε στον αγώνα μας από την αρχή ως το τέλος

-τους Συλλόγους : ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ», «ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ», «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ», «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ», «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΑΣΚΡΗΣ “Ο ΗΣΙΟΔΟΣ”».

  • και  τα 50  φυσικά πρόσωπα, τους συγχωριανούς και φίλους του Ελικώνα!

Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας , προκειμένου να αποτρέψουμε οποιαδήποτε νέα εγκατάσταση αιολικού πάρκου στις προστατευόμενες περιοχές του Ελικώνα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας

 

Χρύσα Καντά                                                                             Μαρία Κορογιάννου

Related posts

Έκθεση φωτογραφίας από τους Βικτωρία Τζουρά και Μανούσο  Σαριδάκη  

Λιβαδειά: Ποδηλατικός Αγώνας Ταχύτητας στα πλαίσια του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Στη Λιβαδειά (19/5) το Κύπελλο Ελλάδας Αεροβικής Γυμναστικής!