Απόστολος Ζυγούρης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Αναστασίου – Σύμβουλος Κοινότητας Θηβαίων

Απόστολος Ζυγούρης: Υποψήφιος με τον Γιώργο Αναστασίου – Με Προσήλωση στην Αλληλεγγύη και την Πρόοδο

Για να με βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία με σοβαρό ύφος και θολωμένο background σημαίνει ότι ανακοινώνω κι εγώ την υποψηφιότητά μου για Σύμβουλος Κοινότητας της εκλογικής περιφέρειας Θηβαίων. Πάμε όμως απ’ την αρχή…

Συμπολίτισσες και συμπολίτες.

Είμαι ο Απόστολος Ζυγούρης, κάποιοι με γνωρίζετε σαν Τόλη,ενώ κάποιοι άλλοι με το καλλιτεχνικό μου όνομα Atro.

Αποφοίτησα απ’ το 2ο Γενικό Λύκειο Θήβας, είμαι πτυχιούχος Πληροφορικής του πανεπιστημίου East of London, με μεταπτυχιακό στο Software Engineering, ενώ είμαι και φοιτητής του ΑΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο τμήμα των Μηχανολόγων Μηχανικών. Εργάζομαι ως καθηγητής Πληροφορικής στον ιδιωτικό τομέα και ασχολούμαι με τη μουσική.

Με τα κοινά ασχολούμαι από μικρή ηλικία, μέσω εθελοντικών δραστηριοτήτων, ενώ από το 2022 διατελώ Ταμίας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Θήβας (ΤΟ.ΣΥ.Ν Θήβας). Πάντα σαν άνθρωπος έβαζα –και βάζω- το «ΕΜΕΙΣ» μπροστά απ’ το «ΕΓΩ» γιατί πιστεύω ακράδαντα πως μόνο η αλληλεγγύη μπορεί να μας ενώνει και μόνο με αυτή θα λύσουμε «ΜΑΖΙ» τα προβλήματά μας.

Στόχος μου και επιθυμία μου είναι ο εκσυγχρονισμός του Δήμου Θηβαίων μέσω προγραμμάτων που θα βασίζονται στους τοπικούς παράγοντες, με την δραστηριοποίηση και συνεργασία των νέων πολιτών και με την υλοποίηση νέων ιδεών που αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την καθημερινότητα, να προσφέρουν ποιότητα ζωής και να λύσουν προβλήματα της πόλης μας.

Θεωρώ ότι ο δήμαρχος μας, Γιωργος Αναστασίου, είναι ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος με αγάπη για τον τόπο μας, με όρεξη, με όραμα και με εμπειρία για την βελτιστοποίηση και τον εκσυγχρονισμό του δήμου κι όλα αυτά προσπαθεί να τα εκπροσωπήσει μέσω του συνδυασμού « Δήμος Πολιτών » και των ατόμων που επέλεξε να συμπορευτούν μαζί του.Όλοι γνωρίζουν πως η Θήβα έχει ανάγκη νέους ανθρώπους,με θέληση και όραμα.Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.

Ζητώ λοιπόν με την ψήφο σας, να μου δώσετε την ευκαιρία στις ερχόμενες εκλογές για μία θέση στο Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων με στόχο την συγκρότηση ενός συμβουλίου δημοτών γεμάτων όρεξη και μαχητικότητα για την επίλυση ζητημάτων.

Θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο ως ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΗΒΑΙΩΝ.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Δ. Ζυγούρης

Πληροφορικός

Ταμίας Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) Δήμου Θήβας

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr