Αποστόλης Δαγδελένης: “Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη…δε θα σας διαψεύσω”

Φίλες και φίλοι

Αγαπητοί συμπολίτες…

650 ευχαριστώ σε όλους και τον καθένα – καθεμία ξεχωριστά, που ήμουν επιλογή σταυρού στο ψηφοδέλτιο του “Δήμου Πολιτών”.

Όλοι εσείς οι συμπολίτες μου, πιστέψατε ότι μπορώ να προσφέρω και είναι σίγουρο ότι δεν θα σας διαψεύσω.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου, την αδελφή μου Μαρία Δαγδελένη, τους γονείς μου, τα ανίψια μου και τους φίλους εθελοντές Δημήτρης Γαστουνιωτης , Nikos Triantafillou , που στήριξαν την υποψηφιότητα μου.

Ευχαριστώ τους φίλους συνυποψηφίους από τα χωριά μας Stathis Kefalas , Θανάσης Νίκας που πιστεύουν ότι αξίζει να είμαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και με βοήθησαν ουσιαστικά σε αυτή την εκλογική διαδικασία!

Την τελευταία τετραετία συμμετείχα ανελλιπώς στα Δημοτικά Συμβούλια και τις επιτροπές, ήμουν δε παρόν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας και κοντά στα προβλήματα τους.

Θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο μεράκι και αγάπη για το καλό του τόπου μας.

Αφενός να δικαιώσω όσους πιστεύουν σε εμένα, αφετέρου να στηρίξω τον Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου ώστε η νέα του θητεία να είναι παραγωγική και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για έναν Δήμο Σύγχρονο, εξωστρεφή, φιλικό στους Δημότες του, με έμφαση στην καθαριότητα, την πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη.

Με εκτίμηση

Αποστόλης Δαγδελένης

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content