Ο Στάθης Κεφαλάς ξανά στο “τιμόνι” της Ξηρονομής-Σας ευχαριστεί για ακόμη μία φορά

Ο Στάθης Κεφαλάς, αγαπητός σε όλους, ξανά πρόεδρος της Κοινότητας Ξηρονομής μετά από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η δύναμη της ψυχής του και η αφοσίωσή του στην υπηρεσία των συμπολιτών μας είναι εμφανείς . Με τον Στάθη στο τιμόνι, είμαστε βέβαιοι ότι η κοινότητά μας θα αναπτυχθεί.

Ο Στάθης Κεφαλάς, αναλαμβάνει ξανά να συνεχίσει την σημαντική του αποστολή, και είναι σίγουρο ότι θα την υπηρετήσει με αφοσίωση και αγάπη για τον τόπο του.

Ας ακούσουμε τι είπε στο e-sterea

“Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν, και έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι η παράταξή μας αναδείχθηκε νικήτρια τόσο στην κοινότητά μας όσο και στον δήμο Θηβαίων. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας παραχωρήσατε, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης.

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για εμάς ισχυρό κίνητρο για να δουλέψουμε και πάλι σκληρά προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον τόπο μας, τον τόπο που αγαπάμε και σεβόμαστε. Η υποστήριξή σας μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε και να προσφέρουμε το μέγιστο προς όφελος όλων.

Θέλω να εκφράσω τις ειλικρινές ευχαριστίες μου προς τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που έδωσαν. Η συνεργασία μας ήταν καίρια για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, και τους είμαι ευγνώμον για τη στήριξή τους.

Εύχομαι ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Μόνο μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία μας μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη καλύτερο και πιο ανθισμένο.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Συνεχίζουμε μπροστά με αποφασιστικότητα και αγάπη για την κοινότητά μας.”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content