“Αγαπάμε τη Θήβα μας” – Ευχές και ευχαριστήριο από τον διαχειριστή – Πότε ολοκληρώνεται η δράση

Σήμερα 17/12, το e-sterea, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας “Αγαπάμε τη Θήβα μας” όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει μία δράση αγάπης και συγκέντρωσης αγαθών εν όψη των εορτών.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από την ομάδα “Αγαπάμε τη Θήβα μας”

Η δέσμευση της ομάδας για την ανάδειξη της Θήβας και τη συμπαράσταση προς τους συμπολίτες τους είναι σημαντική. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ομάδες που ενώνονται για κοινωνικό καλό και προσφορά στους αδύναμους της κοινωνίας.

Οι δράσεις αγάπης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα, όπως η συλλογή αγαθών για τους οικονομικά αδύναμους, αποτελούν έναν τρόπο να φωτίσουν τις γιορτές για όλους. Είναι σημαντικό να διατηρούμε την αλληλεγγύη και την ενότητα στην κοινότητα, ιδίως σε δύσκολες περιόδους.

Ελπίζουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει τον εξαιρετικό έργο της και θα εμπνεύσει και άλλους να συμμετέχουν σε παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Είναι υπέροχο να ακούμε ότι η δράση αυτή έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά αγαθά που θα διατεθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη. Η προσπάθεια αυτή αντιπροσωπεύει το καλό πνεύμα και τη γενναιοδωρία της κοινότητας. Η ημέρα ολοκλήρωσης της δράσης είναι την Τετάρτη 20/12.

Εμείς ως e-sterea ευχόμαστε, καλή επιτυχία στην ομάδα “Αγαπάμε τη Θήβα μας” και ελπίζουμε ότι η δράση τους θα φέρει χαρά και ανακούφιση σε όσους την υποδέχονται.

Ασφαλώς, ας ακούσουμε το μήνυμα των γιορτών από τον διαχειριστή Παναγιώτη Χασάπη:

Ο Παναγιώτης Χασάπης ευχαρίστησε συμπαράστασή και την υποστήριξη όλων καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των τριών ετών που υφίσταται η ομάδα.. Τόνισε ότι είναι μεγάλη η χαρά που βλέπει τη Θήβα να ενώνεται και να αναδεικνύεται μέσα από τις δράσεις αυτές.

Στην επίσκεψή μας αυτή συναντήσαμε και τον Ιωάννη Ζυγούρη, αντιπρόεδρο του ΤΟ.ΣΥΝ δήμου Θηβαίων ο οποίος έστειλε με τη σειρά του τις ευχές του σε όλη τη Θήβα και ιδιαιτέρως στην νεολαία της πόλης μας.

Προσοχή η δράση της ομάδας θα είναι μέχρι την Τετάρτη 20/12 – Ας βοηθήσουμε όλοι

Ακολουθεί η δήλωση του Παναγιώτη Χασάπη.

Ακολουθεί η δήλωση του Ιωάννη Ζυγούρη

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content